Wordt het Kerstfeest of die ene nieuwjaarsborrel wat saai? No problem! Haal eens een stapel gezelschapsspelletjes uit de kast. Wedden dat de sfeer meteen terug op en top zal zijn? Wij geven je alvast 4 klassiekers van gezelschapsspellen mee, die je zeker gespeeld moet hebben!

Monopoly Classic

Jep, een echte klassieker. Dit is het beroemde vastgoedspel voor snelle onderhandelaars waarin spelers huizen en hotel kopen, verkopen, onderhandelen en ruilen om de ultieme rijkdom te behalen. In deze vernieuwde versie van het klassieke spel zijn de badeend, de tyrannosaurus rex en de pinguïn aan de pionnenfamilie toegevoegd. De ingrediënten om te winnen zijn tactiek en een beetje geluk. Het belooft weer reuze spannend worden, word jij de rijkste? 

Race er op los met Mr. Bucket

Ben jij snel en alert? En hou je van racen? Deze gekke emmer zwaait met zijn armen en blaast ballen uit zijn mond. Aan jou om ze op te vangen. Schep als eerste de ballen van jouw kleur op en stop ze in de emmer. Maar wees snel! Want hij blijft rondrijden en blaast de ballen er zo weer uit. 

 

Trek ten strijde met Stratego Original

Ben je toch niet zo voor die actiespelletjes? Dan is dit strategische spel zeker iets voor jou. Ga de uitdaging aan met deze vernieuwde uitvoering van Stratego! Het doel? De vlag van de tegenstander veroveren. Gelukkig sta je er niet alleen voor en heb je een heel leger ter beschikking. Bedenk de geheime opstelling voor jouw manschappen en trek ten strijde.

 

Antwoord snel en slim met Pim Pam Pet

Sfeer gegarandeerd! Want dit bekende vraag- en antwoordspel dat iedereen kent. Met 80 vragen zorgt deze klassieker voor heel veel speelplezier. Win zoveel mogelijk kaartjes door het snelst de vragen te beantwoorden. De draaischijf geeft aan met welke letter het antwoord moet beginnen.