Maak je klaar voor het nieuwe werkjaar met deze 5 krachtige en altijd-trending basics die in de garderobe van élke vrouw zouden moeten zitten.. Zo stap jij altijd stijlvol de werkvloer op! 

Wikkeljurk van Marie Méro

Aanbevolen verkoopprijs: € 179Chic en lekker luchtig tijdens die warme Indian Summer-dagen. Combineer met hakken voor een statige look of instappers voor meer comfort.

Blazer van Mayerline

Aanbevolen verkoopprijs: € 239Getailleerde en flatterende blazer in een herfstige roestkleur. Draag ‘m op een zwarte of beige broek of ga voor de bijhorende broek en je hebt een knaller van een powersuit.(Aanbevolen verkoopprijs van de broek van Mayerline: € 159)

Kokerrok van Elisabetta Franchi

Aanbevolen verkoopprijs: € 349Tijdloos en toch helemaal nú: deze zwart-witte kokerrok is de eyecatcher van je werkgarderobe. Flatteert praktisch elke lichaamsvorm!

Blouse van Second Female

Aanbevolen verkoopprijs: € 95Mag het iets meer zijn? Deze blauwe blouse met glanseffect geeft je professionele look net dat tikje extra. 

 

Trui van Caroline Biss

Aanbevolen verkoopprijs: € 140Ook in het knitwear-assortiment vind je heel wat ‘office proof’-opties. Dit fijne truitje bijvoorbeeld, dat fantastisch staat op een pantalon in dezelfde tint.  

DELEN