VV Auto zet nieuwe bestuurders aan het roer

Christof Mellaers en Giovanni Notenbaert mogen dan wel de kersverse eigenaars van VV Auto in Tessenderlo zijn, gehaast om iets aan de succesformule van hun voorgangers te veranderen zijn ze niet. Daarmee blijven de diensten van het garagebedrijf ook in de toekomst gegarandeerd.

Suzuki als trouwe partner
Al meer dan 45 jaar combineert VV Auto de verkoop van nieuwe wagens met een breed gamma tweedehandsauto’s, aangevuld met de hersteldiensten die daar traditioneel bij horen. Sinds 2014 is Suzuki de vaste partner, met een gevarieerd gamma personenwagens en crossovers tot gevolg. Dit jaar komt daar nog een interessant model bij, te weten de Suzuki Swace die samen met Toyota werd ontwikkeld en zijn intrede in Europa meteen als benzinehybride maakt. De guitige Swift, handige Ignis, veelzijdige SX4 en capabele Vitara ronden het aanbod nieuwe wagens bij VV Auto af.

Multidisciplinair
Het bedrijfsterrein van 10.000 m2 herbergt ook een multimerkengarage waar iedereen voor onderhoud en herstellingen terecht kan. De huiseigen carrosserie onderstreept de veelzijdigheid van VV Auto nog verder, terwijl het garagebedrijf ook gemachtigd is als Chevrolet Service Center. Door de band genomen tref je er minstens 50 nieuwe en gebruikte wagens aan. In de garage staan dan weer zeven bruggen ter beschikking van vijf gekwalificeerde monteurs met jaren ervaring in het diagnosticeren van problemen. VV Auto is terecht fier op zijn multi-generatieteam dat decennialang onder de hoede van de stichtende familie heeft gewerkt.

Traditionele waarden
Na al die jaren trouwe dienst is het tijd voor de gezusters Verheyden en Danny Dams om de sjerp door te geven aan een jong en dynamisch duo: Christof Mellaers en Giovanni Notenbaert. Zij zullen VV Auto vanaf 1 januari 2021 besturen en bovenal in dezelfde richting blijven leiden als de oprichters dat 45 jaar lang gedaan hebben. Gehaast om dingen te veranderen, zijn ze dus niet. De prioriteit ligt verder bij het welbehagen van de klanten, die het warme onthaal en de persoonlijke aanpak altijd geapprecieerd hebben. Precies daarop gaan de zakenpartners verder inzetten, ook al hebben ze natuurlijk ook nieuwe ideeën op zak.

Plannen voor de toekomst
Een tweede huismerk naast Suzuki zien de zaakvoerders bijvoorbeeld wel zitten. Dat zou zomaar eens MG kunnen worden, gezien de gereïncarneerde constructeur door dezelfde importeur verdeeld wordt als Suzuki in België. Op die manier zou VV Auto meteen een elektrische wagen in de aanbieding hebben -te weten de MG ZS EV- die zeker een waardevolle toevoeging aan het gamma zou vormen. Aan de andere kant van het autospectrum wil het duo meer voor de liefhebbers van oldtimers gaan doen, bijvoorbeeld door meetings en rondritten te organiseren. Dat zou de cirkel helemaal rond maken voor het garagebedrijf VV Auto, gezien alle andere competenties toch al onder een en hetzelfde dak zitten in Tessenderlo.

DELEN