zo begin je aan een woonkamer 2021 make-over

Een nieuw jaar, nieuwe mogelijkheden voor je interieur! Ben je al een tijdje beu gekeken op jouw woonkamer? Voelt je interieur na er maanden in te moeten vertoeven net iets té vertrouwd aan? Dan is dit het ideale moment voor een woonkamer make-over! We geven jou de ideale aanzet om een frisse bries door je binnenhuisinrichting te laten waaien.

Voeg bloemen en planten toe
De lente is het favoriete seizoen van veel mensen en we snappen helemaal waarom. Een boeket verse lentebloemen op je salontafel zorgt immers meteen voor een frisse toets. Ook planten brengen een stevige portie sfeer in huis. En-euh, goed nieuws, want je hoeft er zelfs niet per se groene vingers voor te hebben! Een sanseveria of aloë vera vergt namelijk bijzonder weinig onderhoud en geeft je woonkamer een hippe urban jungle uitstraling.

Ga voor een nieuw kleuraccent
De kleuren in je woonkamer bepalen een heel groot stuk van de sfeer die er hangt. Vind je het te donker in huis? Kijk dan of je geen lichte elementen zoals een wit tapijt of beige gordijnen kan toevoegen. Heb je net het gevoel dat je woonkamer wat saai oogt? Kies dan voor kussens met een grafische of botanische tint, een comfortabele plaid in een fel kleurtje of een mooie fleurige vaas als blikvanger in de kamer.

Hang een spiegel op
Een spiegel in je woonkamer is niet alleen handig, maar biedt ook een heleboel voordelen. Zo laat een spiegel een ruimte luchtiger aanvoelen, zal het je woonkamer optisch vergroten én is het een leuke blikvanger in je interieur. Je zal zien dat dit op een interessante manier diepte creëert. Spiegels zijn er bovendien in alle vormen en maten, zodat je altijd eentje vindt die perfect in jouw interieur past!

Met een paar kleine aanpassingen hier en daar zorg je al voor een heuse make-over.
Zo steekt jouw woonkamer nog dit voorjaar in een fris en nieuw lentejasje! 
DELEN