Natuurlijk zijn we nieuwsgierig hoe een BV woont. Neem nu onze Limburgse schone Virginie Claes. We vroegen haar wat van haar huis een thuis maakt? Wat is belangrijk in haar keuken? Badkamer? Living? We kwamen op de koffie en vroegen het haar.

De keuken van Virginie

“Lekker, toegankelijk en licht! De grootste troef zijn de grote ramen die uitgeven op de tuin en de toog waar we steeds gezellig aan zitten. Een eetkamer? Say what? Geef ons maar onze nieuwe toog. De grote frigo is mijn geheim. Er kunnen veel verse soepjes en gerechtjes in. Handig, want ik ben vaak ’s avonds onderweg voor presentaties.”

 

De Badkamer van Virginie:

“Gezelligheid troef. Van tandenpoetsen maak ik voor de kinderen een feest. Ze amuseren zich het meest in bad. Ja, met het nodige gespetter en een massa badschuim ;-) De inloopdouche maakt het modern. Alleen ben ik nog op zoek naar toffe betaalbare zachte badmatjes.”

De zolder van Virginie:

“Aha! das mijn plek: een grote zolder vol galakleedjes, massa’s boeken, jassen, verkleedkleren, skigerief en …. een cadeautjes hoek! Ik heb de gekke gewoonte om overal al cadeautjes te kopen en deze te verzamelen op zolder. Moet je ooit onverwachts naar een feestje en geen cadeautje voorhanden: just give me a  call! Er staat een logeerbed, maar dat gebruiken we niet, aangezien de zolder alleen bereikbaar is via onze kamer.”

 

De kelder van Virginie:

“Klein maar fijn, en vol wijn. We krijgen graag en vaak vrienden over de vloer en daar hoort dan een lekker wijntje bij. Raar maar waar, de kelder is proper en geordend. Je zal er vooral huishoudelijk gerief en poetsgerief terugvinden. Maarrrrrrr … ik ga steeds met geknepen oogjes naar beneden. Want bij het kleinste spinnetje sta ik snel terug boven, haha!”

De woonkamer van Virginie:

“Marmer, marmer, marmer … Een passie die ik van mijn grootmoeder kreeg. Onze eetkamertafel en toogjes bestaan uit marmer. De kinderen eisen vooral onze grote zwarte zetel met gekleurde kussens op. In de winter kruip ik dan gezellig met hen onder een dekentje. Had ik al gezegd dat ik van onze garage een mini speelkamer en berging heb gemaakt? Toegegeven, eerder een rommelkamer, maar zo heerlijk om er te spelen met de kinderen en hun kameraadjes.”

 

De favoriete kamer van Virginie:

“Yes! Mijn mini me-kamertje. De kleinste ruimte van het huis waar mijn make-up tafeltje staat. Helemaal voor mij alleen. Piepklein, maar altijd lekker warm. Ik zet graag de verwarming een streepje hoger, want heb het altijd koud. Het is vooral mijn me-momentje waar ik me opmaak voor ik naar een presentatie vertrek. Mijn man en zoon moeten daar dus niet zijn en de dochter is nog wat te jong :-)”