Heb je veel tijd doorgebracht in de zon en je huid niet altijd even goed verzorgd na al die gezellige terrasjes (met iets te veel wijntjes)? Breng je huid na de zomer weer in topvorm met een van deze populaire schoonheidsbehandelingen bij je schoonheidsspecialiste! 

Microdermabrasie

Tijdens een microdermabrasiebehandeling krijgt je huid een intense peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. Het is als een grondige stofzuigbeurt voor je huid, waarbij ze vacuüm wordt wordt gezogen en tegelijkertijd geïnfuseerd met microkristallen. Resultaat: je huid zal nadien veel gladder en mooier ogen én verzorgingsproducten beter opnemen. 

Microneedling

Bij microneedling worden er – geheel pijnloos! – minuscule gaatjes in je huid geprikt die onschadelijke wondjes in je bovenste huidlaag creëren. Die wondjes triggeren het natuurlijke herstelmechanisme van je huid, waardoor ze zichzelf gaat liften en er egaler uitziet. Ideaal bij littekens, striae, couperose, pigmentvlekken en een grove huidstructuur. 

Led-lichttherapie 

Last van huidprobleempjes? Een led-lichttherapiebehandeling tackelt je problemen in 15 à 30 minuten. Het blauwe licht heeft een antibacteriële functie en verhelpt oppervlakkige huidproblemen zoals acne en mee-eters. Rood licht stimuleert de bloeddoorstroming en de productie van collageen en elastine: perfect als je last hebt van huidschade door zonlicht, pigmentvlekken of een verslapte huid. 

Hydrafacial

De hydrafacial bestaat uit drie stappen. Eerst wordt je huid gereinigd en gepeeld. Vervolgens worden de onzuiverheden uit je poriën gezogen en wordt je huid intens gevoed. Ten slotte krijgt je huid een shot antioxidanten en peptiden voor extra glow. Ideaal om de dorst van je doffe après-zomerhuid te lessen! 

DELEN