Ontdek deze adresjes tijdens de fashion, lifestyle & bubbels op 7, 8 en 9 oktober. Shop en scoor gratis bubbels! Meer info? www.ham.be/fashionenbubbels

Imagie

Dit pareltje in Ham bezoek je meer dan één keer. Evy kon na 18 jaar als kleuterjuf gewerkt te hebben haar passie voor de modewereld vertalen in Imagie. Ze is maar al te blij dat Sigrid op haar pad is gekomen, want samen vormen ze het perfecte team, en dat merk je aan hun spontaan enthousiasme. Hier ontdek je Belgische en Scandinavische merken en steeds de nieuwste trends. De gemoedelijke sfeer maakt dat je hier ontspannen winkelt en met een blij gevoel naar buiten stapt. De nieuwe collectie lonkt gezellig in de rekken en de uitnodigende etalage fluistert: Start wearing your dreams…!

Pater Geversplein 7 – 3945 Ham – www.imagiefashion.be

Enona

Happy Feet Happy People, dat is waar Enona voor staat! De eigenares Elly is al 25 jaar werkzaam in deze branche en heeft een echte passie voor schoenen. Een mooi evenwicht tussen comfort en fashion vindt ze erg belangrijk, dus hier ben je steeds dubbel blij met je aankoop! Enona heeft een reeks leuke merken in huis zowel voor dames als heren, oa de toppers Xsensible en Nero Giardini. Toffe accessoires en mooie handtassen maken het plaatje helemaal compleet. Schoenen kunnen je leven veranderen, vraag Assepoester maar eens!!

Paters Geversplein 6 – 3945 Ham – www.enona.be

Jacobs Mode

Deze prachtige familiezaak is een vaste waarde in Ham en telt al vier generaties! Het Jacobs Mode-Team verwelkomt je met de warmste glimlach, en staat garant voor een persoonlijke service en klantvriendelijkheid. Zowel dames als heren kunnen hier een keuze maken uit een ruim en gevarieerd aanbod van kwaliteitsvolle merken. Hier kan je ontspannend  shoppen en kijk je niet op je horloge. Een drankje of een tas koffie maakt je bezoek in deze topzaak helemaal compleet. Tijdens Fashion, Lifestyle & Bubbels krijgt elke klant een leuke attentie en op zondagnamiddag zijn er topmannequins.

Bevrijdingsstraat 9 – 3945 Ham – www.jacobsmode.be

Kinderkleding DeNise

Hier, in hartje Ham, begon al 84 jaar geleden een gezellig dorpswinkeltje, en zo houdt men nog steeds een familietraditie in ere. Bij DeNise vind je leuke kinderkleding van 0 tot 14 jaar en toffe merken, zoals Woody, Like Flo, No-no, Moodstreet, het lijstje is oneindig. Pas nieuw en super hip is The new chapter, gemaakt van biologisch katoen. Met een kadootje van dit favorietje scoor je altijd, al was het maar alleen om de mooie verpakking! Volg hen zeker op Facebook, om op de hoogte te blijven van de nieuwe collecties, acties en koopjes! Oh, waren we nog maar klein…

Dorpsstraat 37 – 3945 Ham – FB Kinderkleding DeNise

Optiek Walter Nijs

Vakmanschap, precisie en service zijn de drie sleutelwoorden van deze familiezaak die al 30 jaar gevestigd is in Ham. Hier zit het opticiensvak in het bloed, en krijg je professioneel advies over oogverzorging en monturen. Ze zijn bovendien gespecialiseerd in multifocale glazen en dito lenzen die ook nog eens comfortabel zijn. Een ruime keuze aan stijlvolle merken in (zonne)brillen maakt dit adres tot een absolute topfavoriet!

Torenlaan 5 – 3945 Ham – www.optiekwalternijs.be

Precious Memories

Klein maar fijn, dat is de ideale omschrijving voor deze schattige feel-good winkel. Heerlijk rondsnuisteren als je op zoek bent naar een tof cadeautje, kan hier in alle rust. Dorien en Kristof zijn steeds op zoek naar nieuwe toffe merken, zodat elk bezoekje weer een leuke ontdekking met zich meebrengt. Heerlijke verwennerijtjes voor jezelf, originele decoratie voor thuis, verrassingen voor groot en klein, begin al maar te popelen! Nu al benieuwd? Duik dan even in hun webshop, maar wij staan niet in voor de leuke gevolgen!!

Grensstraat 12 – 3945 Ham – www.preciousmemories.be

ND Jewelry

ND Jewelry in Ham is een juweeltje op zich. Hier ontdek je unieke creaties van een gepassioneerd juweelontwerper. Dimitri kreeg de liefde voor vakmanschap en het werken met edelmetalen mee van zijn grootvader, en dat maakt dat jouw sieraad tot in de perfectie wordt uitgewerkt. Hier worden vooral kwaliteitsvolle materialen gebruikt zoals platina, goud en diamant. ND Jewelry is bovendien gespecialiseerd in (kleur)edelstenen, verlovings- en trouwringen en custom made juwelen. Life is too short to wear boring jewels! 

Torenlaan 5 – 3945 Ham – www.ndjewelry.be

Wolwinkel Filomena

Zin in een leuk en waargebeurd verhaal? Filomena, Meentje in de volksmond, was de overgrootmoeder van Carine, de huidige bezielster van deze authentieke wolwinkel. Zij had een dorpswinkeltje en verkocht er, naast kruidenierswaren, wol en stofjes. Ze had een passie voor handwerken en voor menig boerendochter naaide ze de gepaste kermis-outfit. Haar achterkleindochter werd blijkbaar ook gebeten door deze microbe en na de webshop Wolwinkel Filomena is de stenen winkel geboren. Vanaf oktober starten weer de workshops vrij haken en breien. Handmade love begint hier!

Staatsbaan 67 B- 3945 Ham – www.filomena.be

Interieurhuis Gerda

 

 

Maatwerk, persoonlijk advies en een degelijke afwerking zijn de paradepaardjes van deze gekende interieurzaak geleid door Viv en Gert, met de hulp van hun topteam. Ze zijn gespecialiseerd in raamdecoratie, verf en behang en hebben ook een leuk aanbod in decoratieartikelen en tapijten. Je wordt hier warm ontvangen in een huiselijke sfeer, waar men graag tijd maakt voor elke klant. Advies aan huis, opmeting en plaatsing gebeurt door de zaakvoerders zelf, en bovendien hebben ze een eigen confectieatelier. Een gezellig interieurhuis van vertrouwen, dat is de perfecte omschrijving!

Olmensesteenweg 57 – 3945 Ham – www.interieurhuisgerda.be

DELEN