Draag jij je haar altijd op dezelfde manier? Dan is het tijd voor wat verandering! Bovendien moet een mooi kapsel helemaal niet ingewikkeld zijn. In de volgende video’s tonen we je enkele gemakkelijke kapsels die er ook nog eens superleuk uitzien. Stap voor stap naar een stralend resultaat!

Naast de gemakkelijke kapsels hieronder, vond je er ook al eentje voor lang haar in je Flash, Puur en Ziezo Magazine van deze maand. Heb jij het al getest?

Kinderkapsel

Is je dochter fan van een mooi kapsel? Dan is deze variant ideaal om haar klasgenootjes jaloers te maken! Bovendien kost het helemaal niet zo veel tijd.

Kapsel voor krullend haar

Niet altijd even gemakkelijk om die krullen in bedwang te houden, maar met dit vlotte kapsel is het resultaat betoverend. Wij leggen het stap voor stap uit.

Kapsel voor korter haar

Het idee dat je met korter haar niet veel haarstijlen aankan, is een fabeltje! Deze video bewijst het en toont je een gemakkelijk kapsel in een handomdraai.

I.s.m. Hairstylist Laura Scheffers.

Met deze tutorials stralen de dames gegarandeerd! Heb jij het zelf ook eens geprobeerd? Deel dan zeker je resultaat met de hashtag #kapselopmijnmaat. Ben je trouwens ook benieuwd met welk kapsel de mannen modieus het najaar ingaan? Ontdek het snel!