kort maar krachtig

Een gezellige flapuit met een gouden hart in de vorm van een kat. Greetje neemt je elke maand mee in haar regenboogkleurige wereld en toont dat alles altijd op zijn pootjes terechtkomt, net zoals haar spinnende oogappels Girlie en Glowie. Ontdek haar verhaal, met een knipoog!

Het lijkt wel of februari met voorbedachte rade minder dagjes op haar teller heeft staan. Want haast iedereen wil dat deze saaie donkere maand het liefst van al snel voorbij is, om eindelijk weer te kunnen hunkeren naar het voorjaar. Ik heb nooit van grijstinten gehouden, en laat dat nu net de kleur zijn die alom overheerst. De wereld is zoveel mooier als de zon schijnt!

Niet voor niks valt carnaval meestal in deze maand. Stoeten zullen we niet voorbij zien komen, maar niets houdt ons tegen om eens non-stop zot te doen. Al was het maar in onze eigen bubbel. En de uitdaging is om dit zonder alcohol te doen, want in verschillende landen is februari uitgeroepen tot alcoholloze maand. Goed om onze coronakilo’s kwijt te raken en zelfs ideaal voor een betere nachtrust. Vroeger dacht ik het tegendeel, maar dan sliep ik waarschijnlijk gewoon mijn roes uit. Ik denk dat de challenge vooral is, dat we nog lol blijven hebben in het leven, en elke dag als een Godsgeschenk bekijken. Met een grote rode strik erom heen, want ja, Valentijn kunnen we ook nog lekker vieren. Een dag om ons vol te proppen met hartige lekkernijen en veel te zoete taart! Onze katten gaan ongetwijfeld weer schitteren, helemaal opgedirkt met romantische strikjes en tierlantijntjes. En ik zal ook mijn uiterste best doen!

Valentijn is toch iets waar ik telkens naar uitkijk. Niet alleen een opflakkering van de liefde, maar ook weer dat lichtpuntje! Elke gelegenheid om te feesten, extra te genieten en je huis te versieren, grijp ik met beide handen. Op dat gebied ben ik een creatieve bezige bij die tevreden door het huis zoemt, tot groot jolijt van onze twee fluffy’s.

Het lijkt me dit jaar ook het ideale moment om al je geliefden eens in de watten te leggen. Familie, vrienden, buren, kennissen, eender wie je graag hebt en ziet! Laten we internet platleggen door oneindig veel hartjes de wereld in te sturen. Of schrijf lekker ouderwets een kaartje of een kattebelletje zoals ik. Want zonder elkaar, ook al is het op afstand, kunnen we niet (over)leven. En natuurlijk mogen we de liefde niet vergeten. De liefde overwint alles!

DELEN