Het is de mooiste tijd van het jaar, nee hoor dat is de zomervakantie… Een leuke quote die momenteel op Facebook rondgaat. Er valt wat over te zeggen, beide zijn waar. Gezellige winteravonden aan de haard, kerstlichtjes die huizen en straten opvrolijken…maar je kan ook niet ontkennen dat je naar de zomer verlangt, gedaan met de lange donkere avonden.

Het einde van het jaar gaat gepaard met cadeautjes, samen feest vieren, vrijgevigheid, een goed doel steunen. Dat sociaal engagement en die voortdurende zoektocht naar het bieden van steun zijn één van de drijfveren van Haspenwood.

Ons goed doel

Het ontwikkelen van onze vuurkaars is ontstaan uit de vraag ‘hoe kunnen we de fruitboeren steunen en hun gerooide appelbomen een nieuw leven geven”. Daarom dat we zo trots zijn op onze Haspencube houtkaars. Doordat we het verloren hout opkopen en opwaarderen steunen we een goed doel. Het appelhout gaat niet verloren en geeft ons gezellige warmte en licht het heel jaar rond.

Nog op zoek naar een kerstcadeau?

Een mooi verhaal vraagt een mooie verpakking. Het ontwerp van de Haspenwood vuurkorf moest niet alleen de schoonheid van de bomen weergeven maar ook de kans bieden om iedereen van de gezellige warmte te kunnen laten genieten. Heb je een kleine of grote tuin, een terras of een gezellig buitenzithoekje, de vuurkorf zorgt voor sfeerverlichting én warmte. Mooi meegenomen en dus ook een ideaal cadeau voor de Kerst. Gezellig warmen aan de vuurkaars met een glaasje glühwein, je zou je haast in de skioorden wanen.

Warmte en licht, altijd in handbereik, het hele jaar door.

De Haspencube houtkaars en haar vuurkorf is een heel compacte geheel. Je hoeft nooit te sleuren met houtblokken, de ‘cubejes’ kan je gewoon in huis opbergen en bovenhalen als je wil. Dus na de koude winteravonden kan je al uitkijken naar de lente, de eerste tuinfeestjes, de eerste barbecue…. Met het speelse Haspencube vuur om je tuinavond op te vrolijken en te verwarmen natuurlijk.

Tot dan

Evi, Erik en Bart, wij zijn Haspenwood.

guest editor Haspenwood

 

 

 

 


Wil je meer info over Haspenwood? Hier lees je er alles over!