Als twee seksuologen de koppen bij elkaar steken om de Vlaamse preutsheid te doorbreken, krijg je een boeiend concept genaamd Ladies Night. Een idee bedacht door Kaat en Sara om seksualiteit bespreekbaar te maken via anekdotes, speeltjes en spelletjes. Deze homeparty doet veel ogen opengaan! 

Vrouw eerst

Met Ladies Night richten we ons tot de Vlaamse vrouw. Als we kijken naar de seksuele informatie die voorhanden is, ligt de focus vooral op voortplanting of op de mannelijke seksualiteit. Het vrouwelijke plezier lijkt hierbij op de tweede plaats te komen. Als we dus als vrouw seksueel genot willen beleven, dan is het noodzakelijk dat we ons lichaam en de functie van onze seksualiteit kennen. Dit start met kennis over locatie, werking en stimulatie van de erogene zones. Ook al willen we vaak geloven dat seksualiteit voornamelijk spontaan en automatisch verloopt, we worden niet geboren met dergelijk belangrijk inzicht. Daarom ontdek je op een Ladies Night allerhande seksweetjes op een speelse en leuke manier.

Guest editors Kaat en Sara: jezelf leren verwennen tijdens een Ladies Night - Flashmagazine

De proef op de som

A. Hoeveel % van de vrouwen komt klaar tijdens penetratie?

  1. 90 à 100%
  2. 50 à 60%
  3. 20 à 30%

B. Waarom scheren we ons schaamhaar?

  1. Het is hygiënischer
  2. Om mannen niet af te schrikken
  3. We voelen ons er psychologisch comfortabeler door 

C. Hoelang duurt idealiter een gemiddeld voorspel voor een vrouw?

  1. Voorspel is een fabeltje om meer romantiek te beleven
  2. 5 minuten is voldoende om in de mood te raken
  3. 20 minuten zijn wenselijk om volledig opgewonden te raken

Gezellig samenzijn

Vandaag de dag zijn we zo geïnvesteerd in ons online leven, dat onze offline relaties hieronder lijden. We moeten weer wat meer quality time met elkaar doorbrengen en echt aanwezig zijn voor elkaar. Samen een leuke tijd beleven is tegenwoordig dan ook eerder een uitzondering dan een gewoonte en daar proberen we met de Ladies Night verandering in te brengen. We brengen vrouwen samen, leggen elektronica aan de kant en maken plezier met elkaar. Je kennis wordt verrijkt door de sexperte, maar misschien nog het meeste door je vriendinnen. Iedereen mag zijn zegje doen, maar niets moet! Je geeft gewoon je eigen grens aan. Bovendien hanteren we een belangrijke regel: what happens at Ladies Night, stays at Ladies Night! Maar deze dames vertellen je graag wat ze ervan vonden.

Ga ervoor!

Als seksuologen weten we als geen ander dat in elk seksleven weleens sleur komt. Dit is zeker niet erg zolang je weet dat dit niet automatisch zal weggaan. Seks is een werkwoord waarbij je actie moet ondernemen als je jouw situatie wil veranderen. Tijdens een Ladies Night zal je dan ook geïnspireerd worden en ontdek jij hoe spannend je seksleven kan zijn of worden. Zo leer je de allerleukste erotische speeltjes en must-haves van voorspel tot naspel kennen. De speelsheid van de producten zorgt bovendien voor een gezellige sfeer en sappige anekdotes. Er is voor ieder wat wils, want uiteraard beleeft iedereen zijn seksualiteit op een unieke manier. Respect voor elkaars wensen en voorkeuren is dan ook essentieel! En wie weet ontdek jij wel nieuwe fantasieën die je seksleven opfleuren…

Antwoorden quiz: A-3, B-3, C-3

Een Ladies Night party boeken of op zoek naar meer informatie? Neem een kijkje op de website: www.ladiesnight.be. Een eerste indruk ontdek je alvast in onderstaand filmpje.