Vandaag stellen wij onze derde guesteditor van oktober voor. Het goede nieuws? Het is er niet één maar het zijn meteen twee toppers die je de komende maand zullen inspireren. Maak je klaar voor succesplanners Niki Thomassen en Stephanie Hauben uit Bilzen. Ze stellen hun graag voor in onderstaand artikel…

Hi! Wij zijn Stephanie en Niki

Wij zijn Stephanie Hauben en Niki Thomassen uit Bilzen. Twee dertigers die samen twee kleine kindjes hebben (Elias, 5 jaar en Millie, 2 jaar). We zijn allebei nogal enthousiast en ondernemend van aard (schijnt het J). We leerden elkaar dertien jaar geleden kennen toen we allebei nog voor het tv-nieuws werkten (Stephanie TV Limburg, Niki VTM) en de vonk sloeg vrij snel over.

Wij helpen je dromen te verwezenlijken

Het viel ons op een bepaald moment heel hard op dat de meeste mensen in onze omgeving het moeilijk vonden om te bepalen waar ze naar toe willen in hun leven, hoe ze de dingen waarvan ze niet tevreden waren niet ‘omgebogen’ kregen, hoe onrustig veel mensen constant zijn omdat er 1001 dingen door hun hoofd (en hun smartphone) blijven ratelen. En we vinden dat zo jammer.

Je hebt maar één leven, en het ergste wat kan gebeuren is dat je op het einde terugkijkt en denkt: ‘Ik had zoveel dromen, maar de tijd is omgevlogen en ik heb er niks mee gedaan’. Of: ‘Had ik het toch maar geprobeerd.’

Succes, wat betekent het voor jou?

Succes betekent voor iedereen iets anders. Voor de ene is het een topcarrière of een succesvolle onderneming uitbouwen, voor de andere een mooie balans vinden tussen werk en privé, en voor nog een ander het gevoel van vrijheid ervaren of verre reizen maken. Het belangrijkste vinden wij dat je je hiervan bewust bent en eraan werkt. Een degelijke planner die je dag in, dag uit, hierbij ondersteunt, kan enorm helpen.

Het succes van onze succesplanners

We hebben het geluk dat ons product meteen goed onthaald werd. Zo zijn we in 2015 gestart en waren we totnogtoe ieder jaar uitverkocht. We kunnen rekenen op heel wat trouwe klanten, die jaarlijks terug voor ons kiezen en intussen hun vrienden en familie ook over ons vertelden. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor. Onze SuccesPlanners zijn nog altijd enkel online te koop, via www.succesplanner.com.

We evolueerden van één editie naar vijf verschillende planners om uit te kiezen. Voor ieder wat wils, dat vinden we belangrijk. We zijn het levende bewijs dat mond aan mondreclame en de aanwezigheid op de sociale media werken. We proberen ieder klantencontact persoonlijk te houden en daar vallen onze klanten vaak voor. Ze beseffen dat ze niet ‘zomaar een agenda’ kopen, maar een planner waar maandenlang hard wordt aan gewerkt, die lokaal geproduceerd is en waar hart en ziel in gestoken wordt door heel wat mensen.

Wij delen onze visie op belangrijke topics met jou!

We vinden het superleuk dat we de komende weken onze visie op enkele belangrijke topics uit het leven (en bijgevolg uit de SuccesPlanner) mogen toelichten. Thema’s die iedereen interesseren. Want wie je ook bent en wat je ook doet, we zijn allemaal mensen met onze eigen uitdagingen. Iedereen moet keuzes maken, twijfelt wel eens, en de dag telt voor ons allemaal maar 24 uur.

Wat wij de komende maand zullen brengen op Flashmagazine.be?

Bereid je maar voor op inspirerende artikels. Wij geven je mee hoe je kunt voorkomen dat je later spijt krijgt van de dingen die je niét deed. Hoe je je leven en je planning zelf vorm kunt geven. En waarom time management voor ons niet gelijk staat aan je dagen zo vol mogelijk stouwen. Ook wie meer rust in zijn of haar hoofd nodig heeft, zal veel leren uit onze artikels.

Tot snel,

Stephanie & Niki

https://www.succesplanner.com