Philip Zurinckx van Dierenasiel St-Truiden was de afgelopen maand onze guesteditor. En dat vonden wij beestig leuk! Als afsluiter van zijn guesteditorschap had hij nog een leuke give-away in petto. Hij geeft namelijk het boek “I love happy cats” van Anneleen Bru weg. Het boek dat elke kattenliefhebber in huis wilt hebben. Speelde jij mee met onze wedstrijd. Check dan snel of jij gewonnen hebt!

Over het boek

Al duizenden jaren zijn mensen in de ban van het mysterieuze, eigenwijze en geweldige karakter van de kat. Jij ook? Wel, dit boek verandert alles wat je ooit dacht te weten over je kat. Als katteneigenaar zal je het verslinden en nooit meer hetzelfde naar je kat kijken.

Anneleen Bru van Felinova neemt je mee op een heerlijke pragmatische, maar nuchtere reis doorheen de intieme wereld van de huiskat in onze woonkamer, met al zijn natuurlijke instincten en mysterieuze gedragingen. Dit boek biedt inzichten in gedragingen en eveneens vaak voorkomende misverstanden, en staat vol tips en tricks om van je geliefde huisdier een gelukkige kat te maken. Die schat aan informatie kan je onmiddellijk toepassen in de omgeving van je kat, je eigen gedrag, jullie communicatie onderling en de manier waarop je elkaar benadert.

Wat moest je doen om met dit boek aan de haal te gaan?

  1. Je moest een foto van je kat posten onder onze Facebookpost
  2. Daarna moest je iemand taggen die ook zeker zijn/haar kans moest wagen voor dit boek
  3. Tenslotte was een like voor de Facebookpagina van Flash Magazine en die van Dierenasiel Sint-Truiden cruciaal.

Deed jij dit allemaal? Fantastisch! Dan heb jij misschien wel gewonnen!

And the winner is…

Kristien Willems!

Proficiat! Jij wint het boek ‘I love happy cats’ van Anneleen Bru. Stuur je ons een privéberichtje om je prijs in ontvangst te kunnen nemen?

 

DELEN