Nodig? Nee. Wil ik het? Ja!

Er zijn zo van die dingen die zeker niet noodzakelijk zijn, maar het leven een stuk aangenamer maken. Wij selecteerden er alvast een paar, zodat je weet waarvoor je kan sparen.

1. PlayStation 5

Onlangs lanceerde de Japanse elektronicagigant Sony een nieuwe spelcomputer: PlayStation 5. Deze is veel krachtiger dan al zijn voorgangers, die, ter info, maar liefst een half miljard keer over de toonbank gingen. De échte gamers weten wat kiezen dus!
Aanbevolen verkoopprijs: €499


2. NIKO spuitwaterdicht fietsoplaadpunt

Wie stopcontact zegt, zegt heel vaak NIKO. Zo lanceerde deze productent van design domotica een spuitwaterdicht fietsoplaadpunt, dat zich vooral spitst op plaatsen waar fietsen in gure weersomstandigheden kunnen opgeladen worden, zoals kantoren, appartementsgebouwen, … maar ook gewoon thuis uiteraard. Plug and play.
Aanbevolen verkoopprijs: €10

 

3. Fritel SnackTastic 6902 XXL

Wil je gezond frituren? Geen probleem voor de Fritel SnackTastic, die gebruikt maakt van hete lucht. Al je favoriete snacks krijgen in geen tijd een overheerlijk krokant korstje. Ook vlees bakken of grillen is een spek naar zijn bek. Ideaal om je mancave te voorzien van een essentiële voedselvoorziening.
Aanbevolen verkoopprijs: €199

 

4. Apple iMac 27‑inch

Met de nieuwste iMac haal je een ware duivel-doet-al in huis. Hij combineert eindeloos veel krachtige tools met een uiterst performant 27” Retina scherm in 5K, snellere processors, knappere graphics, meer geheugen en bakken opslagcapaciteit. Tel daarbij verbeterde video en audio, en al je dromen komen uit.
Aanbevolen verkoopprijs: €2599

 

5. New Balance 1080 V10

Zoek niet verder naar de perfecte loopschoen. Hij heet 1080 V10 en komt uit goede huize New Balance. Het nieuwe rekbare bovenwerk en de verbetering van de tussenzool maken hem uiterst comfortabel en licht. Bovendien garandeert hij een ongeëvenaarde demping, kilometer na kilometer. Zet het maar op een loopje richting sportwinkel.
Aanbevolen verkoopprijs: €135

DELEN