Nodig? Nee. Wil ik het? Ja!

Er zijn zo van die dingen die zeker niet essentieel zijn, maar het leven wel een stuk aangenamer maken. Wij selecteerden er alvast een paar, zodat je weet waarvoor je kan sparen.

1. Legrand 

Vandaag de dag is alles draadloos. Geconnecteerde toestellen en spraakbediening maken onze woningen steeds slimmer. Legrand schuift dit najaar heel wat interessante, nieuwe oplossingen naar voren om je huis nog smarter te maken. En dankzij Classe 300 X13E is alles makkelijk te installeren en aan te sluiten. Veilig en uiterst gebruiksvriendelijk. 

Aanbevolen verkoopprijs: vraag de Kerstman

2. Tidal Connect

Wie Spotify Connect kent, komt al aardig in de buurt van Tidal’s hi-res streamingdienst Tidal Connect. Best vergelijkbaar met Apple Airplay. Vanuit de Tidal-app kan je rechtstreeks streamen naar alle compatibele luidsprekers. Een knappe interface zorgt voor urenlang perfect luisterplezier en zeer overzichtelijk bedieningsgemak. 

Aanbevolen verkoopprijs: vraag de Kerstman

3. LG NanoCell OLED/8K

Beter bestaat niet. Scherp, helder, zeer natuurgetrouwe kleuren, een ongekende beeldkwaliteit en een afwerkingsniveau dat zijn weerga niet kent. Dankzij de NanoCell-technologie presteert deze top-tv op ongeziene hoogtes, waarbij vooral iedere kijkhoek behouden blijft. Dit is niet gewoon kijken, dit is beleven. Het kan niet op voor ogen en oren.

Aanbevolen verkoopprijs: vraag de Kerstman

4. Apple HomePod Mini

Dit najaar lanceerde Apple haar kleinere variant van de HomePod draadloze speaker. Het jonge broertje luistert naar de logische naam HomePod Mini. Niet groot maar groots is het minst wat je kan zeggen van deze wonderbal. Het is onderdeel van de strategie om ook je woning smart te maken. De afwerking is, zoals je van alle Apple-producten gewend bent, onberispelijk mooi en oerdegelijk.

Aanbevolen verkoopprijs: vraag de Kerstman

5. Samsung S20 FE

FE staat voor Fan Edition. Deze smartphone uit het topsegment heeft die belofte alvast met volle overtuiging waargemaakt. Mede dankzij zijn toegankelijke instapprijs en zijn groot kleurenpallet, baant deze telg uit de Galaxy-familie zich een weg naar zowat alle smartphone lovers. Met ontelbare features aan boord, zoals Smooth Scrolling, G5, een performante batterij, een AI-camera, … lost dit premium-ontwerp de allerhoogste verwachtingen moeiteloos in.

Aanbevolen verkoopprijs: vraag de Kerstman

DELEN