Nodig? Nee. Wil ik het? Ja!

Er zijn zo van die dingen die zeker niet essentieel zijn, maar het leven wel een stuk aangenamer maken. Wij selecteerden er alvast een paar, zodat je weet waarvoor je kan sparen.

Samsung Airdresser

Een snufje spitstechnologie dat actueler is dan ooit. De JetSteam laat op hoge temperatuur stoom in de stof van je kleding doordringen. Het systeem verwijdert 99,9% virussen en bacteriën, 100% huisstofmijt, 99% gassen die vieze geurtjes veroorzaken en 99% andere schadelijke stoffen.
Aanbevolen verkoopprijs: € 1999

LG CineBeam

De nieuwe projector van LG, de CineBeam HU810P, projecteert 4K-beelden tot 300 inch op jouw wand. Aansluiten is makkelijk en de mogelijkheden zijn rijkelijk. Naast draadloze verbindingen als WiSA, AirPlay 2 en Bluetooth, is er ook een HDMI 2.1-aansluiting. Luxe thuisbioscoop!
Aanbevolen verkoopprijs: Niet gekend

B&O Beoplay H95

Meer dan 95 jaar innovatie in geluid, design en vakmanschap. Dat moet gevierd worden, dachten ze bij het Deense B&O. Speciaal voor deze verjaardag brachten ze een high-end hoofdtelefoon uit. De beste geluidskwaliteit, langdurig comfort en een effectieve ruisonderdrukking ontmoeten prachtig design.
Aanbevolen verkoopprijs: € 800

ESMASTER Rock Wheel 750R Fatbike

Een fatbike is een fiets met extra dikke banden. Afgelopen jaren zijn ze steeds populairder geworden. Dit exemplaar is opvouwbaar bovendien. Je kan er ieder terrein mee verkennen. Duinen, strand, modder, bospaden, … de Esmaster heeft nergens last van. 750 WATT pure kick.
Aanbevolen verkoopprijs: € 1350

DELEN