Voor lekker luchtige pannenkoeken

Pannenkoeken zijn super makkelijk om zelf te maken. Dankzij het bruiswater in het deeg zijn ze luchtig, de kaneel zorgt voor hét tikketje extra smaak. Ga snel aan de slag en geniet van een heerlijke stapel pannenkoeken.

Ingrediënten
voor 12 pannenkoeken van 24cm
200 gr patisseriebloem
200 ml room
300 ml spuitwater
2 eitjes
1 pakje vanillesuiker
1/2 tl kaneel
40 gr gesmolten boter

Aan de slag
1. Voeg alle ingrediënten, met uitzondering van de gesmolten boter, bij elkaar en mix tot een glad mengsel.
2. Giet er de gemolten boter bij en meng goed.
3. Verwarm je pannenkoekenpan op middelhoog vuur en bak goudbruin aan beide zijden.

Een goede pannenkoekenpan is een absolute must have!
De ontwerpers van BergHOFF hebben deze pannenkoekenpan in hun Gem-collectie, een topper wat ons betreft. berghoffworldwide.com

DELEN