event planner Lindsay deelt enkele kneepjes van het vak

Dit jaar zal Valentijn voor veel koppels anders moeten worden ingevuld. Het romantisch gaan dineren wordt ingeruild voor een “Valentine@home”. Koppels met jonge kinderen komen hierdoor voor een creatieve uitdaging te staan. Lindsay Wuytack biedt een helpende hand die van elke uitdaging een onvergetelijk feest maakt. Want als moeder én eventplanner begrijpt ze deze struggle als geen ander.

Kan Valentijn gevierd worden met kinderen in huis?

De liefde voor onze oogappels is moeilijk weg te stoppen, waarom hen dan niet betrekken bij een liefdevol feest als Valentijn? Vertel hen op voorhand wat deze dag voor jullie inhoudt, kies jullie activiteit en tref samen de nodige voorbereidingen. Maak zelf decoratie om het huis mee te versieren, bereid samen het eten en laat de kindjes een leuk gedichtje opzeggen voor je partner.  Zo wordt het voor de kinderen ook écht iets om naar uit te kijken.

Hoe helpt Fête Unique met Valentijn? 

Liefst werken we op maat omdat ik heel goed besef dat elk gezin andere noden heeft. Toch hebben we ook enkele ‘pakketten’ uitgewerkt voor wie het graag visueel ziet alvorens te boeken. In een Valentijnspakket zitten gepersonaliseerde glazen, hapjes, verse bloemen, luxe chocoladehartjes, cava en sfeerdecoratie. Heel populair is ook onze cinema@home. Deze kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor een Dinsey-marathon overdag en biedt tegelijk een romantische setting als de kindjes slapen. Ook kamperen in eigen living kan in onze tipi’s. Het allerbelangrijkste is dat alle partijen geboeid worden en op enthousiaste wijze kunnen deelnemen.

Hoe zal jij zelf Valentijn spenderen?

(Lacht even) Waarschijnlijk lig ik doodmoe in de zetel… Aangezien ik alles graag tot in de puntjes verzorg voor onze klanten, gaat mijn energie en liefde vooral daar naartoe. Gelukkig heb ik een fantastische partner die me zal helpen en waarmee ik Valentijn dus op een willekeurig moment zal vieren, samen met onze kids.

Welke raad geef je graag nog mee? 

Blijf trouw aan wat jullie leuk vinden en probeer dat bij jullie thuis te organiseren. Kleed je je anders mooi op om uit te gaan? Doe dat dan! En reserveer bij jullie favoriete restaurant een afhaalmenu. Gaan jullie meestal op citytrip? Laat de kinderen ‘hotel’ spelen! Niks is te zot als jullie het oké vinden en wie weet vinden jullie het wel zo fijn dat het een nieuwe traditie wordt.

DELEN