Ook dit jaar kunnen we weer genieten van hete intriges, avontuurtjes en verleid(st)ers… want Temptation Island komt terug! Een programma waarin koppels hun ware liefde trouw proberen te blijven en de ‘temptation’ proberen te weerstaan. De Limburgse Tisha is één van de dames die alles in de strijd zal gooien om deze trouwe mannen te versieren. Als experte in verleiding en met Valentijn in aantocht verklapt ze dan ook graag haar liefdesgeheimen.

Limburgse Temptation-verleidster Tisha verklapt haar liefdesgeheimen! - Flashmagazine

Hallo Tisha, kan je jezelf even voorstellen?

Mijn naam is Tisha Cyrus en op 27 februari word ik 24 jaar. Mensen denken nogal vaak dat ik mijn naam heb laten veranderen, maar dit is degene waarmee ik geboren ben. Niet geloven dus! Als kind was ik al bezig met modellenwerk en zingen. Ik schrijf dan ook mijn eigen liedjes. Mijn nieuwe single F.T.B. heb ik vorige maand uitgebracht en ik ben bezig met het lanceren van mijn dj-carrière die in maart officieel van start zal gaan. Spannend! 

Waarschijnlijk mag je nog niet veel lossen over je deelname aan Temptation Island, maar kan je toch al een tipje van de sluier lichten?

Ik mag er inderdaad niet veel over zeggen, maar het wordt zeker spannend! Het was dan ook een superleuke ervaring en nu heb ik er veel toffe vriendinnen bij.

Bij Temptation draait het natuurlijk allemaal om het verleiden. Kan je ons jouw grootste verleidingstechnieken verklappen?

Verleiden is iets dat voor iedereen anders is natuurlijk. Maar zelfzekerheid is de eerste stap. Een vrouw die stevig in haar schoenen staat, heeft geen trucjes nodig. Als ze gewoon zichzelf is, zal een man vanzelf op haar afstappen of haar benaderen. Zelfzekere vrouwen stralen dat uit. 

Limburgse Temptation-verleidster Tisha verklapt haar liefdesgeheimen! - Flashmagazine

Wat mag je zeker NIET doen om iemand aan de haak te slaan?

Doe je niet voor als iemand die je niet bent. BE YOURSELF! Ben je eerder wat awkward of klunzig, of ben je net mega OCD of perfectionistisch? Laat het gewoon zien. Je eigen mening is belangrijk en the right man will love everything about you.

Kan je ons jouw meest succesvolle date avontuur vertellen?

Elk afspraakje is natuurlijk succesvol als je date naar huis gaat met zin in de volgende! Dat is gelukkig bij mij dan ook altijd geval. Toch skip ik wel vaak iemand na 1 date, want dan weet ik meestal wel of ik hem interessant vind of niet.

En hoe zit dat met de meest gênante date?

Daar heb ik gelukkig nog niet mee te maken gehad! Maar ik kan mij wel voorstellen dat als je iets eet met kleine groene kruiden en het de hele tijd tussen je tanden zit, dat dit wel redelijk gênant is. Ik zou dan ook liever hebben dat mijn date dat gewoon zegt in plaats van dat ik het pas merk als ik in de spiegel kijk op de wc.

Ben je ooit al eens op een blind date geweest? 

Ja, want eigenlijk is het ook een blind date als je afspreekt met iemand die je op sociale media hebt ontmoet. Je weet natuurlijk nooit hoe die persoon er zal uitzien in het echt. Misschien is het wel een catfish! Voorzichtig zijn dus… Don’t try this at home! 

Limburgse Temptation-verleidster Tisha verklapt haar liefdesgeheimen! - Flashmagazine

Wat is de beste plaats in Limburg om iemand te ontmoeten?

Er zijn wel een paar leuke clubs en bars in Limburg. Dat is dan ook een ideale plaats om iemand te leren kennen, maar het kan bijvoorbeeld net zo goed in de supermarkt! 

Geloof jij in liefde op het eerste gezicht?

Heel zeker! Ik heb het meegemaakt met mijn vorige vriend. Toen ik hem ontmoette, was ik op slag verliefd. Hij zal dan ook altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben.

Hoe ziet jouw ideale man eruit?

Het is natuurlijk het innerlijke dat telt, maar ik voel me wel niet snel aangetrokken tot blanke mannen. Ik val vooral op humor, maar ik kan mij ook wel aangetrokken voelen tot zo van die rare trekjes zoals iemand zijn stapje, hoe hij ruikt of beweegt. Misschien een beetje te creepy?