We zijn nog niet volledig terug opgestart, of we mogen alweer uitkijken naar ons verlof. Dit jaar ziet dat er wel een beetje anders uit. We gaan namelijk massaal op vakantie in de buurt of blijven gezellig thuis. Wij zorgen alvast voor het leesvoer, want binnenkort vind je weer een Flash, Puur en Ziezo Magazine gratis in jouw bus!

Lokaal beleven

Grijp deze zomer de kans om uitgebreid de troeven van jouw regio te ontdekken. Wij helpen je alvast op weg. Wat dacht je van een heuse fotozoektocht doorheen Limburg en omstreken? Zo kom je langs de mooiste plekjes en is er ineens de mogelijkheid om ook in de streek errond eens op verkenning te gaan. Bovendien maak je kans op een geweldige prijs. Een win-winsituatie als je het ons vraagt!

Neem je tuin onder handen

Heb jij geen reisje gepland? Geen probleem! Naast een vakantie in de buurt, valt er natuurlijk thuis ook heel wat te doen. Plezier met de kinderen, lekker relaxen in de zetel of je groene vingers nog eens trainen. In de nieuwe editie van ons magazine nemen we je mee naar buiten.

Heb jij deze editie gemist? Dan kan je hem ook gewoon digitaal lezen!