Herinneringen aan het vorige festivalseizoen zitten nog vers in ons geheugen: de muziek, de sfeer, de drankjes, het goede weer… Maar dit jaar zal het er anders uitzien. Gelukkig wil dat niet zeggen dat het minder leuk zal zijn! Er duiken namelijk waardige alternatieven op voor een muzikale zomer om nooit te vergeten…

Drive-in Festivals

Ben jij een echte festivalganger? Dan beleef je dit keer die muzikale zomer eens op een andere manier! Op verschillende plekken in Vlaanderen kan je binnenkort namelijk vanuit je eigen wagen genieten van straffe (Belgische) live-acts. Neem eens een kijkje op www.driveindays.be of www.beatpark.be voor meer info.

Lokaal kabaal: muzikale zomer - Flashmagazine
© Beat Park

Stay home festival

Steek de Belgische muziekscene een hart onder de riem door via de website nl.stayhomefestival.info te kijken naar deze korte livestreams van een halfuurtje, gebracht door getalenteerde jonge (of oude) Belgische muzikanten.

Lokaal kabaal: muzikale zomer - Flashmagazine
© Stay home festival

AB Canapé

Blijf thuis en herbekijk de beste liveconcerten die in de Ancienne Belgique plaatsvonden gewoon vanuit je zetel. Ontdek de opnames van o.a. Charles Bradley, Wilco, Oscar and The Wolf, Sam Smith, Vulfpeck, Rodrigo y Gabriela en zoveel meer op de website www.abconcerts.be.

Lokaal kabaal: muzikale zomer - Flashmagazine

Naast een muzikale zomer wordt het vast en zeker ook een vakantie om nooit meer te vergeten