Met luchtdicht ingebouwde rolluiken en screens sla je twee vliegen in één klap. De luchtdichte afwerking laat geen warmte uit je woning ontsnappen en is gunstig voor het energiepeil.

Een optimale bouwschil creëren met geïntegreerde rolluiken en screens?

Ja hoor, dat kan! Wilms ontwikkelde eerder al ZipX Zero, een oplossing om een screen weg te werken in de spouwmuur, zonder dat er aan de binnenmuur wordt geraakt. Nu gaat Wilms nog een stap verder. “We brengen ShutterX op de markt, het eerste rolluik dat je gegarandeerd luchtdicht in de spouw kan inbouwen”, geeft zaakvoerder Erik Wilms aan. “Perforatie van de binnenmuur is niet nodig en bovendien is het rolluik onzichtbaar van buitenaf. Het hele systeem zit verborgen achter de gevel. Sterker nog, de isolatie die je moet wegnemen om het rolluik in te bouwen, vervangen wij door een composiet profiel achter de kast. Dit profiel neemt de isolatiewaarde van de ontbrekende isolatie over en verbetert ze zelfs. Ons vernieuwend en beschermd concept toont aan dat functionaliteit en esthetiek perfect hand in hand kunnen gaan.”

Wilms Rolluiken

Heb je bouwplannen?

Dan doe je er goed aan al van bij het eerste ontwerp rekening te houden met de plaatsing van ZipX Zero of ShutterX. “Door geïntegreerde rolluiken of screens te installeren help je oververhitting te voorkomen en behoud je een aangenaam binnenklimaat”, vervolgt Erik Wilms. “Omdat in warme perioden oververhitting wordt vermeden, is er ook geen nood aan een energieverslindende airco om de temperatuur terug te laten zakken. Daarnaast zorgt de plaatsing van rolluiken ervoor dat de opgewekte warmte gemakkelijker in de woning blijft tijdens de koude wintermaanden. Plus: zowel rolluiken als screens kan je instellen op zonkracht, waardoor de zon wordt binnengelaten wanneer dit wenselijk is en andersom. Dit alles levert jou als bouwheer een aanzienlijke energiebesparing op!”

Voor vakkundig advies over luchtdicht bouwen met rolluiken en screens kan je aankloppen bij Wilms. Deze specialist in rolluiken en zonwering heet je welkom in zijn ruime showroom en geeft je vakkundig advies. Zoek een verdeelpunt in jouw buurt op www.wilms.be.

Logo wilms

 

Logo wilms

 

 

Molsebaan 20, 2450 Meerhout
T 014 369 970, wilms@wilms.be
www.wilms.be