Onze guesteditors & succesplanners Stephanie Hauben en Niki Thomassen geven een prachtige SuccesPlanner weg! Zo kan jij 2019 extra georganiseerd, gemotiveerd en gestructureerd van start laten gaan. Wedden dat het een succesvol jaar zal worden?!

 

Wat valt er te winnen?

Een prachtige SuccesPlanner naar keuze! Welke kies jij? 😉

De SuccesPlanner is de uitgelezen agenda en planningtool voor iedereen die ondernemend is, op zoek is naar een betere balans of openstaat voor persoonlijke en/of professionele groei. In de SP-community vind je heel wat coaches, psychologen, bedrijfsleiders, zelfstandigen en netwerkmarketieers. Maar ook (en zeker evenveel) mensen met een druk leven die een betere work/life balans nastreven, ondernemend zijn en in de SuccesPlanner een goede tool vinden voor de realisatie van hun dromen.

Wat moet je doen?

Klaar? Fantastisch! Nu maak jij kans op een SuccesPlanner!

Wedstrijdvoorwaarden

Deze wedstrijd loopt van maandag 19 november 2018 tot en met donderdag 29 november 2018. De unanieme winnaar wordt bekend gemaakt op vrijdag 30 november 2018 op Flashmagazine.be. Er zal 1 winnaar zijn die aan de haal gaat met een SuccesPlanner.

Succes!!!


Wil je een SuccesPlanner kopen?

Begrijpelijk! Je hoeft natuurlijk niet te wachten tot dat je gewonnen hebt. Snuffel gerust eens rond op de webshop van Stephanie en Niki en koop jouw SuccesPlanner online!