Nu de herfst in het land is en het buiten wat kouder wordt, verlangen we meer en meer naar gezelligheid en warmte. Het perfecte moment dus om eens naar de de wellness of de sauna te gaan. Daarom geven Tim Torfs & Flash Magazine 100 tegoedbonnen ter waarde van 50 euro weg voor een privé-sauna arrangement van Tim Torfs te Beringen. Speel jij mee?

100% genieten @ Tim Torfs Privé-sauna

Tim Torfs dat is niet enkel een voedingscoach of schoonheidsinstituut. Je kan bij Tim Torfs ook genieten van een heerlijke privé-sauna met jacuzzi, zwembad en gezellige privé tuin. Heerlijk uitblazen doe je dus ook bij Tim Torfs in Beringen!

Win een cadeaubon ter waarde van 50 euro voor de privé-sauna bij Tim Torfs te Beringen

Wij geven 100 cadeaubonnen weg ter waarde van €50,- voor een privé-sauna arrangement bij Tim Torfs. Wat je moet doen om aan de haal te gaan met één van deze bonnen, lees je hier:

  • Waarom heb jij nood aan wat ontspanning? Vertel het ons in een reactie onder onze Facebookpost.
  • Tag in diezelfde reactie, wie jij zou meenemen naar de sauna.
  • BELANGRIJK: like de pagina van Flashmagazine & die van Tim Torfs op Facebook.

Klaar? Fantastisch! Nu maak jij kans op één van de honderd bonnen!

Wedstrijdvoorwaarden

Deze wedstrijd loopt van woensdag 31 oktober 2018 tot en met maandag 12 november 2018. De unanieme winnaar wordt bekend gemaakt op dinsdag 13 november 2018 op Flashmagazine.be. Er zullen 100 winnaars zijn die aan de haal gaan met 1 bon van 50 euro die geldig is voor een heerlijk privé-sauna arrangement van Tim Torfs.

Succes!!!


Wil je nu al naar de sauna?

Begrijpelijk! Je hoeft natuurlijk niet te wachten tot dat je gewonnen hebt. Boek gerust jouw sauna arrangement bij Tim Torfs online. Check zijn aanbod hier.