Schoonheids & Anti-Aging Instituut Dominique te Zepperen, Sint-Truiden, geeft al meer dan 28 jaar professionele advies en kwaliteitsvolle behandelingen met als resultaat tevreden klanten. Vandaag verrassen ze onze lezers graag met een leuke wedstrijd. Zo maak je kans op een gratis wimperlifting ter waarde van €70,-!

Wat kan je winnen?

Een wimperlifting ter waarde van €70,- bij Schoonheids & Anti-Aging Instituut Dominique te Zepperen, Sint-Truiden. Deze wimperlifting zorgt voor langere en gekrulde wimpers en houdt 6 tot 8 weken!

Wat moet je doen om kans te maken op die wimperlifting?

  1. Vertel in een reactie onder onze Facebookpost waarom jij deze wimperlifting wilt winnen!
  2. Tag een vriendin die dit ongetwijfeld ook wilt winnen.
  3. Like de Facebookpagina van Flashmagazine & die van Instituut Dominique

Wedstrijdvoorwaarden

Deze wedstrijd loopt van vrijdag 14 december 2018 tot en met maandag 24 december 2018. De unanieme winnaar wordt bekend gemaakt op dinsdag 25 december 2018 op Flashmagazine.be. Er zal 1 winnaar zijn die aan de haal gaat met een wimperlifting ter waarde van 70,- bij Instituut Dominique!

Succes!!!

Over Schoonheids & Anti-Aging Instituut Dominique

Hier werken ze met producten en behandelingen die de huid op een natuurlijke manier verbeteren en verjongen. Je kan er terecht voor een aanpak op maat. Dominique geeft eerlijk en vrijblijvend advies omtrent de verzorging en de verbetering van jou huid. Spring er zeker eens binnen voor persoonlijk advies!

 

instituut Dominique