Philip Zurinckx van Dierenasiel St-Truiden was de afgelopen maand onze guesteditor. En dat vonden wij beestig leuk! Als afsluiter van zijn guesteditorschap heeft hij nog een leuke give-away in petto. Hij geeft namelijk het boek “I love happy cats” van Anneleen Bru weg. Het boek dat elke kattenliefhebber in huis wilt hebben.

Over het boek

Al duizenden jaren zijn mensen in de ban van het mysterieuze, eigenwijze en geweldige karakter van de kat. Jij ook? Wel, dit boek verandert alles wat je ooit dacht te weten over je kat. Als katteneigenaar zal je het verslinden en nooit meer hetzelfde naar je kat kijken.

Anneleen Bru van Felinova neemt je mee op een heerlijke pragmatische, maar nuchtere reis doorheen de intieme wereld van de huiskat in onze woonkamer, met al zijn natuurlijke instincten en mysterieuze gedragingen. Dit boek biedt inzichten in gedragingen en eveneens vaak voorkomende misverstanden, en staat vol tips en tricks om van je geliefde huisdier een gelukkige kat te maken. Die schat aan informatie kan je onmiddellijk toepassen in de omgeving van je kat, je eigen gedrag, jullie communicatie onderling en de manier waarop je elkaar benadert.

Wat moet je doen om met dit boek aan de haal te gaan?

  1. Post een foto van je kat onder onze Facebookpost
  2. Tag iemand die ook zeker zijn/haar kans moet wagen voor dit boek
  3. Like de Facebookpagina van Flash Magazine en die van Dierenasiel Sint-Truiden!

Klaar? Fantastisch! Nu maak jij kans op dat boek.

Wedstrijdvoorwaarden:

Deze wedstrijd loopt van donderdag 18 oktober 2018 tot en met zondag 28 oktober 2018. De unanieme winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 29 oktober 2018 op Flashmagazine.be. De winnaar wint het boek “I love happy Cats” van Anneleen Bru!

Succes!!!