Ford Bosmans koestert grootse plannen voor 2021

Al 75 jaar verdeelt de Familie Bosmans het merk Ford vanuit de concessie op de Brugstraat in Heusden-Zolder. En dat zal ook na 2021 zo blijven, zij het met een veel grotere showroom die kadert in de totale renovatie van huisnummer 79 en het aanpalende gebouw.

Sinds 1945
Aan ervaring geen gebrek op de Brugstraat in Heusden-Zolder. Grootvader Romain, die de Ford-concessie tijdens WOII oprichtte, mag er dan wel niet meer bij zijn, vader en zoon Bosmans zetten zijn levenswerk met veel enthousiasme verder. Zoveel zelfs dat er zich een totaalrenovatie van de garage aankondigt, die in 2021 van start gaat en de Ford-dealer moet klaarstomen voor het volgende decennium. Tijdens de werkzaamheden blijven de bestaande faciliteiten gewoon actief, waardoor de continuïteit en de gekende klantenservice gegarandeerd wordt. Daarna zal de dubbel zo grote showroom zeker hoge ogen gaan gooien in Heusden-Zolder en omstreken.

Salonmaand
Vooraleer het zover is, staat er natuurlijk nog een salonperiode op de planning. Eentje die ditmaal niet vanop de Heizel georganiseerd wordt, maar rechtstreeks bij de dealers. Toch horen daar naar goede gewoonte weer interessante saloncondities bij, die zeker tot eind januari blijven gelden. Net als alle andere Ford-concessies doet Garage Bosmans er alles aan om de traditionele salonmaand zo normaal mogelijk te laten verlopen, natuurlijk met respect voor de sanitaire voorschriften. Wie vrijblijvend een afspraak maakt, is zeker van een persoonlijk gesprek om de Ford-nieuwigheden in alle rust te kunnen ontdekken.

Speciale aanbiedingen
Op alle modellen van het Ford-gamma gelden er speciale aanbiedingen, zowel bij de personenwagens als de bedrijfsvoertuigen waar het merk nog steeds Europees marktleider in is. Ter gelegenheid van het autosalon en de nakende VAB Gezinswagenverkiezing herlanceert Het Blauwe Ovaal zelfs een zeer toegankelijke editie van de S-Max onder de naam Connected, met een sterke standaarduitrusting en een aantrekkelijke catalogusprijs vanaf €26.990. Neem dus zeker een kijkje op www.garagebosmans.be om de specifieke kortingen en aanbieding te ontdekken, met inbegrip van interessante financieringsvoorwaarden.

Puma en Kuga
De paradepaardjes blijven evenwel de Ford Puma en de Kuga, die alle twee tot de populaire crossover-categorie behoren. Met hun hogere zit bieden ze niet alleen een makkelijke instap en meer overzicht op het verkeer, ze komen ook nog eens prima uit de voeten op moeilijker terrein dankzij de extra bodemvrijheid. Bovendien zijn beide met verschillende aandrijflijnen te hebben, die in hun respectieve motorklassen gunstige cijfers en bijgevolg ook een dito fiscaliteit laten optekenen. Rep je dus naar Ford Bosmans om al dat Ford-nieuws te ontdekken en de 75-jaar oude concessie nog eens in zijn oude glorie te aanschouwen.

DELEN