Last van allergieën? Kom je veel in contact met bacteriën en ziektekiemen? Of ben je gewoon niet zo een fan van de aanhoudende luchtvervuiling? Dan stellen wij je graag voor aan Luc & Mireille. Dit koppel uit Bolderberg voerde de Airvida in uit Taiwan. De airwatte?! De Airvida!

Maak kennis met Luc & Mireille

Dit ondernemende koppel uit Bolderberg zit nooit stil. Als vijftigers hebben ze al heel wat bereikt in hun leven. Zo baatten ze jarenlang een supermarkt uit, richtte Luc een software bedrijf op, openden ze samen een brasserie, brachten ze verschillende bieren op de markt en verhuren ze segways in Bolderberg. Om maar te zeggen dat onze nieuwe guest editors echte ondernemers zijn.
Bovenop het feit dat dit koppel een flinke carrière uitbouwde, zijn ze beiden ook graag bezig met hun gezondheid. Zo is Mireille gepassioneerd door gezonde voeding en kookt ze met veel passie heerlijke maaltijden. En Luc…Die houdt zich graag bezig met een onderzoek naar watervervuiling.
Hij onderzoekt wat er in onze waterleidingen zit, en streeft er naar onze waterkwaliteit te verbeteren. Tijdens dit onderzoek botste hij toevallig op de Airvida. Dit toestelletje werd in Taiwan uitgevonden. Het zuivert niet het water maar wel de lucht rondom ons. En al snel kwam Luc tot het besef dat dat minstens even belangrijk is. Hij liet het product testen en werd verbaasd door de resultaten. Vandaag zijn Luc en Mireille de invoerders van de Airvida in België!

Airvida

Dit toestelletje ziet er uit als een juweel maar het is meer dan dat. Het zuivert de lucht in jouw omgeving. Dit luchtbehandelingstoestel beschermt je tegen fijn stof, pollen, sigarettenrook, bacteriën en formaldehyde. Waar je ook bent, thuis op kantoor of in de wagen.
Hoe het juist werkt?  Wel… Dit actief draagbaar persoonlijk luchtbehandelings toestel genereerd permanent 2 miljoen negatieve ionen/cm3. Hierdoor beschermt de Airvida je tegen luchtverontreiniging en voorkom je allergieën.
Airvida

Luc & Mireille als guest editor

Is het allemaal nog al onduidelijk voor jou? Begrijpelijk! Maar dit koppel zal je de komende maand alles vertellen over dit revolutionaire toestelletje. En ze zullen zelfs een Airvida give away doen! Hou Flashmagazine.be dus zeker in de gaten.