Een nieuwe maand, dat wil zeggen: nieuwe guesteditors. En aangezien de lente begonnen is vonden we dat jullie wel wat ‘groene’ tips konden gebruiken. Daarom stellen we jullie voor aan Ellen en Mathias van Plantiful.be. Dit duo zal je alles vertellen over vetplantjes en cactussen. Laat jullie verrassen door deze twintig groene vingers!

Plantiful

Ellen & Mathias hebben een grote passie. Plantjes! En laat hun voorkeur nu net vetplantjes en cactussen zijn. Daarom startte het duo afgelopen zomer met een eigen webshop. Namelijk Plantiful.be. 

#succulentlove

Naast hun dagdagelijkse job in een digitaal agentschap hebben Ellen & Mathias ervoor gekozen om hun #succulentlove met zoveel mogelijk mensen te delen. 

Laat je verbazen door leuke cactusjes en de hipste vetplantjes. Want jawel hoor… het zijn de perfecte accessoires in jouw interieur en ze zorgen voor een stoer accent. Ellen en Mathias zullen jou de volgende weken zeker de juiste tips en tricks geven hieromtrent. 

succulentlove plantiful

 

Help, mijn kamerplant gaat dood!

Vind je het soms ook een grote uitdaging om je kamerplanten in leven te houden? Geen paniek, je bent lang niet de enige die er niet zo goed in is. Daarom zijn vetplantjes en cactussen de ideale oplossing. Een maximum aan genieten met een minimum aan werk. Volg zeker de komende artikels van Ellen en Mathias en ontdek alles wat je moet weten over de meest trendy plantjes van het moment.

Hou Flashmagazine.be zeker in de gaten want…

De komende vier weken krijg je van dit duo alle basiskennis die je moet weten over deze unieke plantensoort en tal van leuke inspiratietips.  

Kan je niet wachten? Neem alvast een kijkje op hun webshop en of laat je inspireren via hun Facebook-pagina.

Onze vorige guesteditors gemist?