S-E-K-S! Praat jij er wel eens over? En dan bedoelen we niet de stoere opschepperij of de verbloemende leugentjes, maar een oprecht gesprek… Je bent niet alleen! In Vlaanderen is het nog steeds een taboe en die preutsheid proberen deze dames te doorbreken. Maak kennis met Kaat Bollen en Sara Taels.

Wie is wie?

Kaat Bollen neemt geen blad voor de mond wanneer het aankomt op haar seksuologische expertise. Naast haar eigen praktijk in Hasselt kwam ze ook al vaak in de media en is ze een bekend auteur op vlak van seksuologie. Daarnaast schrijft ze blogs, ontwerpt ze seksspeeltjes en creëert ze spelletjes om het gesprek op gang te helpen. Aan haar zijde staat Sara die ook een eigen praktijk runt in Tessenderlo en jarenlange ervaring heeft in de industrie van de seksspeeltjes.

NIEUWE GUEST EDITORS: seksuologen Kaat Bollen en Sara Taels - Flashmagazine

S.O.Seks

Een goede communicatie is namelijk de basis van een spannend seksleven. En hoewel we er misschien niet durven over te praten, kan niemand ontkennen dat passie nodig is om een relatie pittig te houden. Jammer genoeg lijkt openlijk het gesprek aangaan ons nog niet te lukken. Desondanks het feit dat we dagelijks geconfronteerd worden met seksueel expliciet materiaal op straat, in de media of online. 

Ook in onze persoonlijke sfeer klappen we dicht. Toch komen we al op school in aanraking met seksualiteit, wanneer we worden gewezen op de risico’s en gevaren van seks, en zijn we ook niet beschaamd om porno op te zoeken. Als het toch tot een conversatie komt, dan wordt er voornamelijk veel opgeschept en gelogen. Overspoeld door onvolledige en onbetrouwbare bronnen over relaties en seks, is het dus niet verwonderlijk dat het ons ontbreekt aan essentiële informatie om een bevredigend seksleven op te bouwen. Hier willen Kaat en Sara verandering in brengen. En dat doen ze deze maand hier online!

NIEUWE GUEST EDITORS: seksuologen Kaat Bollen en Sara Taels - Flashmagazine

 

 

 

 

Kaat Bollen & Sara Taels | seksuologen Ladies Night België
info@ladiesnight.be | www.ladiesnight.be
IG: @ladiesnighthomeparties ı FB: @ladiesnightbelgie