Onze heerlijke warme zomer heeft plaats gemaakt voor een koele herfst. Blaadjes vallen van de bomen, het klokje is weer herzet en de kachels gaan weer aan. Tijd om lekker gezellig op de bank te kruipen met de nieuwe editie van Flash & Puur Magazine. Houd deze week zeker je brievenbus in de gaten want dit valt er deze maand in jouw favoriete gratis magazine te ontdekken.

Beauty corner: falsies flawless

De nieuwe generatie falsies Valse wimpers een tikkeltje too much? Dan heb je duidelijk nog niet kennisgemaakt met de nieuwe generatie falsies! Je leest er alles over in jouw Flash Magazine.

 

Van nul naar twintig graden

Na een fikse wandeling met vrienden door het bos, kan je de gezellige namiddag nog wat rekken met mixdrankjes die passen bij het weer dat we dezer dagen voornamelijk voorspeld krijgen. De receptjes? Die vind je in jouw Flash Magazine.

 

Sportomnivoor Ruben Van Gucht op zoek naar kicks 

Sport is de zuurstof in het leven van Ruben Van Gucht. Volgende maand geeft het nieuws- anker ’m van jetje in het Sportpaleis. “Niet als zanger, wel als stuntrijder!” Je ontdekt er alles over in jouw Flash Magazine.

 

Op verkenning doorheen IJsland

Reizende fotograaf Jelle Canipel neemt je mee doorheen het ruwe landschap van IJsland. Zijn prachtige reisverslag & de foto’s vind je in Flash Magazine. Of ontdek het hier online.

 

Tuinmeubeltrends voor 2019: strakke touwtjes

Ja hoor, het einde van 2018 is reeds inzicht en daar zijn we al met de nieuwe trends voor 2019. Je tuinmeubelen zijn nog maar net opgeruimd maar wij komen al met tips & tricks voor een modieus terras voor de zomer van 2019!

Dit en nog veel meer ontdek je in de november editie van Flash & Puur magazine!