3 manieren om het buitenland binnen te halen

Je hebt misschien je vakantieplannen voor deze zomer opgeborgen of hebt er überhaupt geen gemaakt… Toch kan je de beleving van die verre bestemmingen gewoon in huis halen. De ervaring is wel wat anders, maar met deze drie creatieve opties waan je je zo op die droombestemming!

1. Decoratie

Of je nu je tuin omtovert tot een tropische bestemming met een zwembadje en eventueel zelfs wat palmbomen of je woning aankleedt met leuke hebbedingetjes zoals bijvoorbeeld een poster van je favoriete locatie, een meubelstuk in een bepaalde stijl of een dekbedovertrek met de meest prachtige inspiratie, het helpt je allemaal om op reis te gaan in gedachten!

2. Geur

Het kan zijn dat je het wel al eens gehoord hebt, maar een geur kan herinneringen stimuleren. Ben jij al naar een land ver weg geweest en is er een bepaalde geur die jij daaraan linkt? Haal hem dan in huis! Dat kan gaan van een geurkaars, tot geurstokjes of een spray. Of misschien is het zelfs het parfum dat je toen droeg? Sluit je ogen en denk terug aan die mooie reis!

3. Koken

Elk land heeft zo z’n specialiteiten en dit is het moment om ze uit te proberen! Verdiep je in de lokale lekkernijen en maak ze zelf eens. Dan ruikt je keuken ook alweer naar die heerlijke plaats. Of wie weet kan je ze gewoon afhalen in jouw buurt? Zo ben je alvast voorbereid als je die trip naar je uitverkozen locatie toch gaat maken.

DELEN