De afgelopen weken heb ik heel wat tips met jullie gedeeld over het party-eiland Ibiza en de Nederlandse hoofdstad Amsterdam.Maar uiteraard kan je hier bij ons ook terecht voor allerlei leuke feestjes.

Overtime, een leuke afterwork party!

Overtime is er daar eentje van. Een afterwork partyconcept dat ik samen met mijn echtgenoot organiseer. Hij startte er meer dan 13 jaar geleden mee in de ‘oude’ Versuz. Ikzelf ging hem pas assisteren sinds de verhuis naar de nieuwe Versuz.

Overtime gaat 1 keer per maand (meestal de 3de woensdag van de maand) door in Hasselt en omgeving. Bovendien trekken we ook 6 keer per jaar de landsgrenzen over met onze party. Dan kan je terecht in Maastricht.

Waar onze party’s juist plaatsvinden?

In Hasselt

Hier vinden 8 van de 12 edities plaats in de bekendste discotheek van Limburg. Namelijk Versuz. Tijdens de zomermaanden in de Ipanema beachclub en in de winter in de Moose Winterbar. De 4 overige edities vinden plaats op externe locaties. Deze week is er bijvoorbeeld een editie in Maasmechelen Village. Een fashioneditie met fashionshow.

In Maastricht

De Overtime edities in Maastricht gaan telkens door op een andere locatie in en om Maastricht. De volgende editie zal plaats vinden in El Tigra te Lanaken op woensdag 17 oktober.

Dit mag je verwachten van de Overtime afterwork party’s

Tijdens deze party’s mixen we business with pleasure op een leuke ontspannen manier. Overtime staat al jaren voor een kwalitatief, stijlvol feestje. Dit telkens in een prachtig kader op één of andere hippe locatie.

We hebben een gevarieerd doelpubliek tussen 25 en 45 jaar. Maar onder de aanwezigen vind je net iets meer vrouwen.

Zo ziet een avond op Overtime eruit

We starten meestal rond 19 uur waarbij een welkomstcocktail en een buffet worden aangeboden tot 21 uur. Tijdens de eerste uren wordt er vooral genetwerkt. Nadien zetten we de muziek wat luider en draait het evenement uit op een leuk feestje. Stipt op 1 uur stopt de muziek want het is uiteraard de bedoeling dat iedereen de dag nadien nog ‘fris’ op het werk kan verschijnen.

Overtime ambassadeurs

Ons netwerk verhaal blijft belangrijk tijdens de Overtime party’s. Hiervoor werken we met Overtime ambassadeurs. Dit zijn ondernemers/bedrijven uit de omgeving van Hasselt & Maastricht. Elke ambassadeur nodigt maandelijks een 10 tot 15 tal contacten uit binnen hun netwerk. Dan reserveren ze een bedrijfstafel met logo vermelding om zo hun contacten op Overtime in ontspannen sfeer te ontvangen.

DJ Dorine Fox op Overtime

YES! Ook mij kan je zien & horen draaien op de Overtime feestjes. Dit vooral tijdens de eerste uren nadien neemt een all-round DJ het van mij over. Op die manier komen alle muziekstijlen tijdens de avond aanbod en brengt Overtime voor ieder wat wils. Mij kan je tijdens de laatste uren dan ook terugvinden op de dansvloer.

Hopelijk komen we daar binnenkort elkaar eens tegen ☺!

WIN, WIN, WIN
5 x 2 duo tickets voor één van de volgende Overtime edities!

  1. Tag onder de Facebookpost van onze wedstrijd de vriend(in) met wie jij wilt gaan feesten op Overtime!
  2. Like de Facebookpagina van Flash Magazine
  3. Like de Facebookpagina van de Overtime!

Wie wint mag naar één van de volgende edities komen:

  • Woe. 17 oktober Overtime Maastricht @ El Tigra Lanaken
  • Woe. 31 oktober Overtime Darkroom (XL editie) @ Versuz
  • Woe. 21 november Overtime @ Moose Winterbar
  • Woe. 19 december Overtime Christmas edition @ Versuz

Wedstrijdvoorwaarden:

Deze wedstrijd loopt van zaterdag 20 september 2018 tot en met zondag 30 september 2018. De unanieme winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 1 oktober 2018 op Flashmagazine.be. Elke winnaar wint 1 duo ticket dat geldig is tijdens één van de voorgestelde edities van Overtime.

 

Female DJ Dorine Fox