Geen zin om lang in de keuken te staan en wil je toch iets lekkers op tafel zetten, dan is dit wat je zoekt. Gevuld stokbrood met gehakt is heerlijk, recht uit de oven maar smaakt evengoed de volgende dag, koud tijdens de lunch. Mis je groenten, serveer er dan een frisse salade bij.

Ingrediënten  

  • 1 stokbrood 
  • 500 gr gehakt
  • 50 ml room
  • 1 eitje
  • 100 gr paneermeel
  • 5 lente-uitjes in ringen
  • 50 gr zilveruitjes, fijngehakt
  • 50 gr zoetzure augurken, fijngehakt
  • peterselie
  • peper en zout

Aan de slag

1. Meng het gehakt met de lente-uitjes, zilveruitjes, augurken, paneermeel, ei en room tot een mooi geheel en kruid met peterselie, peper en zout.

2. Snij het stokbrood in de lengte door en haal er zoveel mogelijk broodkruim uit. 

3. Vul het brood met het gehaktmensel en bak in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende ongeveer 45 min.

 

DELEN