Ford Peerlings heeft een hart voor particulieren én professionals

Als erkend Transit Center heeft Ford Peerlings een dubbele troef op zak. Enerzijds is de concessie in Pelt zo georganiseerd dat professionals er ook buiten de kantooruren terecht kunnen, en anderzijds staat de gelauwerde Ford Transit bestelwagen in al zijn varianten centraal in het gamma.

Gouden jubileum
Was het niet voor de gezondheidscrisis, dan zou Garage Peerlings de bloemetjes eens goed hebben buitengezet in 2020. Afgelopen jaar vierde de Ford-concessie immers zijn 50ste verjaardag op de Lindelsebaan 46 te Pelt, waar zowel particulieren als professionals graag over vloer komen voor deskundig advies met een familiaal tintje. De zaak wordt nog steeds geleid door Philip Peerlings, wiens vader de Ford-concessie een halve eeuw geleden uit de grond stampte. Vandaag is het een modern autobedrijf met een eigen carrosserie en een tweedehandscenter in Lommel, aangevuld met de erkenning als Transit Center voor professionals.

Populaire Pick-Up
Wie professionals zegt, denkt aan bedrijfswagens: een branche waarin Ford Europees marktleider is. Om te beginnen is de Ford Raptor de populairste pick-up van België, beschikbaar in twee vermogenstrappen en evenveel varianten: als Dubbele Cabine met een laadlengte van 1m56, of als Super Cabine met 1m84 op het achterdek. Daarnaast is er ook nog de Ranger Raptor, die stoere offroad-features met het utilitaire concept combineert. Wie de focus liever op straatgebruik legt, kan bij Ford Peerlings natuurlijk ook terecht voor het hele gamma personenwagens, inclusief de nieuwe Puma en Kuga crossovers die al even avontuurlijk zijn aangelegd.

Transit-gamma
Voor het zwaardere werk heeft Garage Peerlings een hele rist Transit-varianten in de aanbieding. Dat begint bij de compacte Courier en evolueert over de verlengde Connect naar de Transit Custom, de hoeksteen van het bedrijfswagengamma bij Ford. De Transit Custom is in tal van maten en gewichten verkrijgbaar, tot aan 2T(on)-varianten en busvariaties voor personenvervoer toe. Belangrijker is evenwel dat de Transit Custom nu al klaar is voor de leveringen van de toekomst, dankzij een plug-in hybridevariant die lokale verplaatsingen volledig elektrisch kan maken. Interessant voor gemeentes met groene ambities of vloten met strikte CO2-beperkingen.

Altijd paraat
Toch vormt het bedrijfswagengebeuren maar een stuk van de activiteiten in Pelt. Een normale werkdag begint er om 7 uur, om klanten de kans te geven om hun wagen voor de kantooruren binnen te brengen. Op zaterdag kan je er evenzeer terecht voor herstellingen en onderhoud, van 9 tot 12u. Het verkoopsteam staat op zijn beurt dagelijks klaar van 9u tot 18u, op zaterdag van 10u tot 16u. Zo zie je maar dat Ford Peerlings er alles aan doet om zowel particulieren als professionals op hun wenken te bedienen, met een breed gamma Ford-producten waar iedereen ook het volgende decennium zijn gading in zal vinden.

DELEN