Ontdek dé optimale geluidservaring bij je thuis

Kies voor losse speakers om de geluidservaring in je woning op punt te stellen. Zo kan je zonder problemen je favoriete concerten of festivalopnames vanuit je woonkamer (her)beleven. Bovendien komen losse speakers in allerlei verschillende vormen en maten. Zo past er altijd eentje perfect in jouw interieur!

Sonos-speakers

Ben je op zoek naar geweldige wifi-speakers? Bij Sonos vind je zonder twijfel een goed aanbod in elk formaat en in elke prijsklasse. Dat gaat tot speakers van meer dan 2000 euro voor wie een volledig surroundsysteem wil om in de allerbeste omstandigheden van geluid te genieten.

Wil je gaan voor een meer budgetvriendelijke optie? Ontdek dan zeker de Sonos One voor slechts 200 euro. Dankzij de integratie met de Google Assistent kan je de speaker ook met je stem bedienen. Handig, niet? En wil je de speaker nadien ombouwen tot een volledige set? Dan is dit mogelijk met de Sonos Multiroom.

Klipsch-speakers

De Klipsch R-820F is een klepper van formaat en niet alleen in geluidskwaliteit! Deze zuilspeaker weegt maar liefst 24,5 kilogram en levert de prachtigste klanken af. De Tractrix-hoorn die Klipsch ontwikkelde, verbetert de hoge noten en bassen. De hoge noten worden zo van de lage gesplitst en via aparte speakerkabels naar de 8-inch-woofers gestuurd. Het resultaat? Een glashelder geluid!

Bowers & Wilkins-speakers

Misschien wel de allergrootste naam in de audiowereld is Bowers & Wilkins. Dankzij vele technologische innovaties zorgt de Bowers & Wilkins 603 voor een geweldig geluid, zonder ooit bombastisch te klinken. Zoals John Bowers het zelf ooit zei: “De beste luidspreker is niet degene die het meest laat horen, maar degene die het minst weglaat”. Het is dan ook geen wonder dat deze speaker al decennialang geoptimaliseerd wordt en in de prijzen blijft vallen.

Muziek streamen is helemaal in, stuur je favoriete muziek draadloos van je smartphone of tablet naar je soundbar of speakersysteem. Het grootste voordeel van streamen is dat je jouw volledige muziekbibliotheek via je thuisnetwerk kan afspelen met dank aan technologieën zoals Apple’s AirPlay of Google’s Chromecast. Zo creëer je overal in huis de juiste sfeer met muziek en design!

DELEN