Op naar de brievenbus want de nieuwe editie van PUUR Magazine is weer gearriveerd. Laat je overrompelen door een flinke lading lifestyle nieuws en ontdek alles over de laatste nieuwe herfsttrends! Speciaal voor jou overlopen we wat je allemaal kan verwachten in deze nieuwe editie…

Schoenentrends gespot

Nieuwe schoenen nodig? In de nieuwe editie van PUUR magazine ontdek je welke schoenen deze herfst niet in jouw schoenenkast mogen ontbreken.

Modetrends najaar 2018

En natuurlijk overlopen we ook alle nieuwe modetrends voor het najaar van 2018. Ga jij voor de dierenprints of eerder voor de ruiten? In PUUR magazine inspireren we je graag met de beste modetips!

 

Cool stuff

herfstkriebels

De coolste fashion & beauty hebbedingetjes van het moment? Die vind je in onze cool stuff rubriek. Wedden dat de herfst ook bij jou zal beginnen kriebelen?

 

Het verhaal van de zieke Leysha

Lees het emotionele verhaal van het zieke meisje Leysha ook in de printversie van PUUR Magazine. Wedden dat het ook jou zal raken? Wil je het toch liever al eens online lezen? Ontdek het hier.

 

Wijn of bier? Inclusief wedstrijd!

Het leven? Dat is toch vooral genieten! En in bijzonder genieten we erg graag van spijs en drank. In het boek ‘Bier of wijn’ van Alain Boeykens en Luc De Raedemaeker leer je hoe je bier & wijn het best combineert met jouw favoriete gerechten. Bovendien maak je dankzij PUUR magazine ook kans op het boek. Waag hier je kans!

Cultuuragenda

Dankzij PUUR magazine september kan jij jouw agenda weer aanvullen met de leukste evenementen in jouw buurt. Van een historische koetsenparade tot een yogawandeling. Ontdek snel wat er te beleven valt in jouw PUUR magazine.

Dit en nog veel meer lees je deze maand in jouw gratis PUUR magazine!