Samen met onze beste wensen, verspreiden we graag de nieuwe editie van Flash Magazine. Vers van de pers, deze week in jouw brievenbus! Wat je mag verwachten? Dat is een hoop inspiratie. Over auto’s, reizen, lekkere gerechten & andere lifestyle trends. Wij geven je alvast graag een voorsmaakje!

Tom Waes op verkenning in Europa

Tom Waes

Ook in 2019 zullen we elke maand een BV in de spotlight zetten. Voor deze eerste ’19 editie van Flash Magazine contacteerden we Tom Waes. Hij vertelt met veel enthousiasme over zijn nieuwe seizoen van ‘Reizen Waes’. Je leest het artikel in jouw Flash Magazine.

 

 40+, 50+, 60+? It only gets better!

Ouder worden - beautytips

Een ageless-vrouw heeft andere make-up nodig dan een twintiger. MakeUpDate Artist Renilda Luts geeft je 10 handige tips om er 10 jaar jonger uit te zien.

 

Het autosalon van 2019? Dat lichten we graag even toe!

Alle liefhebbers van blinkend koetswerk en chroom, brullende motoren en geavanceerde car technology – blijkbaar zijn er dat zo’n half miljoen in ons land – hebben de periode van 19 tot 27 januari natuurlijk al lang met een dikke rode stift omcirkeld in hun agenda.

 

De echte kostprijs van een auto

kostprijs van een wagen

We blijven in het auto-thema. Want hoeveel kost een auto nu echt? Bij de aanschaf moet je immers rekening houden met zowel vaste als variabele kostenposten.

 

Nog geen reisplannen voor 2019?
Wat dacht je van Kroatië, Slovenië of Bosnië?

Reizen Waes

Onze reizende fotograaf Jelle Canipel, neemt je mee naar de Balkanlanden. Maak je klaar voor een prachtig reisverslag met nog mooiere beelden. Lees je het artikel liever online? Ook dat kan via deze link.

 

Inspirerende pannenkoeken

Witloofrecept

Nope, een pannenkoek hoeft niet altijd simpel met suiker of siroop te zijn. Verras je tafelgenoten eens met pannenkoeken met witloof en Cambozola. Geloof ons maar, dat is de winter op zijn lekkerst.

Dit en nog veel meer ontdek je in de januari editie van Flash Magazine!