Zelfs in coronatijden

Het was geen evident jaar op liefdesvlak. Koppels zaten vaak letterlijk te dicht op elkaar, singles hadden nauwelijks de kans om een nieuwe liefde te vinden.  En dan komt Valentijn eraan, hét feest van de liefde. Met een paar goede ideetjes wordt deze editie misschien wel beter dan je kon dromen!

1. Welness at home

Samen genieten in de sauna of wellness zit er dit jaar niet in. Maar geen nood! Ook thuis kan je je badkamer omtoveren tot een heerlijke relaxruimte. Zet de verwarming lekker hoog en verwen jezelf en je partner met een bad vol badschuim, rozenblaadjes of een bruisbal. Een glaasje bubbels op de rand en genieten maar!

2.  Valentijnsmenu bij je thuis

Ook op restaurant gaan met je geliefde is er dit jaar niet bij. Maar ook voor wie zich culinair in de watten wil laten leggen, zijn er alternatieven. Veel restaurants bieden een take-awaymenu aan met Valentijn. En waarom zou je niet zélf in de keuken duiken?  Samen koken met je partner is misschien wel romantischer dan je denkt!

3. Nachtje op hotel

Restaurants zijn misschien wel gesloten, de hotels in ons land zijn wél open! Vaak hebben ze een speciaal Valentijnsarrangement met aangepast menu. Zeker de moeite om even te checken wat er nog vrij is in de buurt en een onvergetelijke nacht op hotel te beleven. Een ideale oplossing voor wie even wil ontsnappen aan de coronasleur.

PSSST! Ook op een andere dag van het jaar kan je met deze verwennerij je relatie een boost geven.  Gewoon doen!

DELEN