De Fashion Week van september is ondertussen in volle gang, maar wij blikken eerst even terug naar die van februari voor de mode van herfst/winter 2020-2021. Zoals elk jaar hebben wij weer de leukste looks van de catwalk geplukt. Deze 5 trends hangen binnenkort ook in jouw kleerkast! 

Pak van je hart

Rock de werkvloer dit najaar met een instant chic dameskostuum. Draag ‘m met een stel pumps eronder of hou het comfortabel met casual sneakers.

Blazer van Nathalie Vleeschouwer
Aanbevolen verkoopprijs: € 349

Broek van Nathalie Vleeschouwer
Aanbevolen verkoopprijs: € 239

Zo(o) stijlvol

Terug van nooit weggeweest: de dierenprinttrend! Hoewel de afgelopen jaren vooral tijgers en slangen populair waren in je kleerkast, zien we deze herfst ook meer en meer zebra’s opduiken.


Jumpsuit met zebraprint van Essentiel
Aanbevolen verkoopprijs: € 295

Wow-mouw

In het najaar hoef je geen afscheid te nemen van de leukste zomertrend van afgelopen seizoen: de statementmouw! Die geeft zelfs het meest klassieke kledingstuk een hippe look.


Jurk van Julia June
Aanbevolen verkoopprijs: € 389

Comfy knitwear

Niets gezelligers dan een jurk die even comfortabel aanvoelt als een warm dekentje. Knitwear is weer helemaal in, van truien tot gebreide jurken. Pssst: check ook de pagina ‘Sweater Weather’ voor de leukte truien!

Gebreide jurk van Terre Bleue
Aanbevolen verkoopprijs: € 139,90

It’s a patch! 

Kan je niet kiezen tussen al die mooie herfstprints? Hoeft ook niet. De nieuwe patchworktrend combineert verschillende patronen in één kledingstuk. Verrassend verfrissend!

Jurk van Caroline Biss
Aanbevolen verkoopprijs: € 240

DELEN