Romantische musthaves

We kunnen er niet omheen: er hangt liefde in de lucht! Met deze items in de kleur van de liefde verover jij het hart van je valentijntje zonder twijfel.

boven:
Trui van Genkse Shtijl – Aanbevolen verkoopprijs: € 45

Een casual valentijnsdate bij je thuis? (Afhaal)maaltijd, romantische komedie en geurkaars erbij en jullie avond kan niet meer stuk. ‘Sjiek joh!’


boven:
Enkellaarsjes van 05-05 – Aanbevolen verkoopprijs: € 325

Kwalitatief, minimalistisch en toch elegant: deze laarsjes zijn de perfecte match met je valentijnsoutfit. Fijn om te weten: dit duurzame Belgische merk maakt alle schoenen met de hand in België en Spanje.


Bril van Binôche – Aanbevolen verkoopprijs: € 285

Natuurlijk zie je je valentijntje al graag, maar door de lenzen van deze hippe bril zie je hem of haar nóg liever. Voor mannen en vrouwen.


Set van Bernadette – Aanbevolen verkoopprijs: € 390 (top) en € 345 (rok)

Vergeet Cupido: jij bent Aphrodite in deze goddelijke outfit. En dankzij de comfortabele elastische stof kan je gerust genieten van dat extra hartvormige pralientje bij het dessert.


Lingeriesetje van Marie Jo – Aanbevolen verkoopprijs: € 94,90 (bh) en € 69,90 (string)

Draai de temperatuur op Valentijnsdag een paar graden hoger met deze sexy lingerieset. Een mooi cadeau voor je valentijntje én jezelf!


Handtas van Mieke Dierckx – Aanbevolen verkoopprijs: € 355

Je valentijnsdate speelt zich dit jaar misschien wel thuis af, maar deze handtas vergezelt je ook graag op een après-dinerwandeling. Een moderne klassieker!

 

DELEN