Voor elk wat wils bij VPF Motor in Beringen

Akkoord, officieel zijn het twee daken. Maar gezien de twee showrooms van VPF Motor op een boogscheut van mekaar liggen op het Nijverheidspark te Beringen, kunnen we gerust van één showroom spreken. En met vijf verschillende merken, ook van een mini-autosalon in januari!

Hyundai
Als Hyundai een splinternieuwe Tucson presenteert, dan weet je dat het salesteam van Peter Van Den Berg een drukke salonmaand tegemoet gaat. De middelgrote SUV is immers een van de populairste modellen in België, die dankzij een getransformeerde styling alleen maar aantrekkelijker gaat worden. Bovendien krijgt de bestseller meteen een plug-in hybride onder de kap, die ook fleetrijders zal aanspreken. En als het een maatje minder mag zijn, dan kunnen de Hyundai-klanten rekenen op de nieuwe i10 en kersverse i20 die in de showroom langs de opgefriste i30 komen te staan. Kortom: nieuwigheden over de hele lijn bij Hyundai.

Mazda
Toen VPF Motor in 2013 van Zonhoven naar Beringen verhuisde, kreeg Mazda een plekje naast Hyundai onder het nieuwe dak op het Nijverheidspark 37. Sindsdien is de Japanse constructeur uitgegroeid tot een vaste waarde bij VPF, dankzij kwalitatieve auto’s met een innoverende aanpak naar verbruik en emissies toe. Kijk daarvoor maar naar de nieuwe SkyActiv-X motor, die de principes van een zuinige diesel met het karakter van een pittige benzine combineert. Op de Mazda2, de Mazda3 en de CX-30 maken tegenwoordig milde hybrides het mooie weer. En als kers op de taart heeft Mazda nu ook een rein elektrisch model in de aanbieding: de opvallende MX-30.

21MY Isuzu D-MAX 4×4 X-TERRAIN Side Volcanic Amber Metallic.

Isuzu
Voor het eerste van de ‘zwaardere’ merken verhuizen we even naar nummer 7 op hetzelfde Nijverheidspark. Daar betrekt Isuzu een derde van het pand met de D-Max, een van de populairste pick-ups in België die in tal van types te hebben is: als single-cab, double-cab of in de extended versie. Daarnaast zijn er ook nog eens vier modelvarianten met telkens andere accenten, waardoor één wagen plots voor heel wat verschillende doelen en klanten in aanmerking komt. Ga hem dus zeker eens bekijken in Beringen, liefst na afspraak om de Corona-maatregelen te respecteren en een persoonlijke aanpak te garanderen.

2019 Dodge Challenger Lineup: SRT Hellcat Widebody, SRT Hellcat Redeye Widebody, R/T Scat Pack Widebody (from left to right)

Dodge en Ram
De laatste twee merken van VPF Motor mag je gerust ‘speciallekes’ noemen: Dodge en Ram. Vroeger nog een en dezelfde entiteit, maar vandaag gescheiden om het verschil te maken tussen de muscle-cars en de SUV’s van Dodge aan de ene kant en de stevige pick-up van Ram aan de andere kant. Bijzondere auto’s voor een bijzonder clientèle, dat graag uit de band springt maar ook in het oog. Spreekt voor zich dat je ook hier op de familiale aanpak kan rekenen waar VPF Motor sinds jaar en dag voor bekend staat. Ga dus zeker eens langs in Beringen om veilig van een mini-autosalon te kunnen genieten, met alle kortingen van dien.

DELEN