Vinca Bloemen, een van de grote spelers in de bloemenwereld, opent op zaterdag 19 juni de eerste Sempre Life Store van België in Hasselt. Sempre ontwerpt en produceert handgemaakte en unieke producten die de originele sfeer en stijl van elke ruimte behoudt. Samen met creatieve teams van over heel de wereld creëren zij one of a kind decoratiestukken en glaswaren. Hotels, huizen en restaurants wereldwijd genieten van Sempre ontwerpen waardoor je de buitenwereld helemaal achter jou laten. 

Vinca Bloemen behoort tot het topsegment van de Belgische bloemisten. De eerste winkel bevindt zich in Kampenhout en de jongste vestiging situeert zich in het hartje van de stad Hasselt. Dit snel groeiende bedrijf zorgt voor de betere boeketten en bloemstukken, planten en heel wat decoratie. De slagzin “Waar bloemen kunst worden”, beschrijft perfect de visie van Vinca Bloemen. Zowel voor bruidsboeketten, rouwstukken, liefdesboeketten maar ook voor de aankleding van andere gelegenheden word je bijgestaan door gepassioneerde bloemisten bij Vinca Bloemen. De grote ambitie en de professionaliteit van Vinca zorgt ervoor dat Sempre haar vertrouwen kan geven voor de opening van de Sempre Store in Hasselt in samenwerking met Vinca Bloemen.

Sempre biedt een tijdloze collectie aan van indoor en outdoor meubels of decoratie. Denk aan robuuste tafels in hout of handgemaakte keramiek, ambachtelijke pottenbakkerij, en luxueuze glaswaren. De schoonheid van de producten zit hem in de nederigheid en eenvoud. De designs gaan nooit enkel over het gebruik van een nieuw product; maar ze zijn ontworpen om een gevoel van sereniteit en rust te geven. Alle producten zijn ontworpen in natuurlijke materialen. En die eco-vriendelijke visie vertaald zich verder over heel de lijn bij Sempre. Hun internationale projecten zorgen één voor één voor een betere wereld, voor iedereen. 

Er wordt alvast een tipje van de sluier gelicht over Vinca’s toekomstige, ambitieuze plannen. Vinca Bloemen groeit snel, groeit hard, en droomt hard. Met die visie opent Vinca binnen enkele maanden ook een exclusieve rooftopbar in Hasselt, in samenwerking met Sempre. Het exclusieve aspect van de rooftopbar wordt doorgetrokken over heel de lijn. Daarnaast werken ze ook samen met Gianluca Di Taranto, winnaar van Best Sommelier of Belgium 2019-2020 en uitgeroepen tot beste sommelier van België voor Gault & Millau 2018. Hij werkt(e) met topnamen samen zoals Viki Geunes, Massimo Bottura, Sergio Herman, Nick Bril & Wout Bru en daar komt nu ook Vinca Bloemen bij. 

Dat Vinca Bloemen trots is op al deze verwezenlijkingen is op zijn minst zacht uitgedrukt. Vinca werkt hard, denkt groots en streeft constant naar een ijzersterk team om alles tot in de perfectie te runnen. De samenwerking met Sempre is dan ook de kers op de taart. 

VINCA BLOEMEN
Kapelstraat 48 – 3500 Hasselt
T: 011 74 04 25
www.vincabloemen.be

DELEN