Zwemkleding voor elke situatie

Een badpak, bikini of zwembroek… De keuze lijkt simpel, maar niets is minder waar. Je houdt namelijk best rekening met wat je juist gaat doen en waarvoor je die zwemkleding nu eigenlijk nodig hebt. Wij zetten het op een rijtje!

Zalig zonnen

Hou jij het liever rustig in de tuin, aan het zwembad of op het strand en krijg je graag een egaal kleurtje? Dan kiezen de vrouwen het best voor een strapless topje met een string of broekje met Braziliaanse snit. Die zorgen er namelijk voor dat de zon zoveel mogelijk huid kan raken. De mannen kunnen witte bovenbenen vermijden met een zwemslip of kortere zwemshort.

Andrés Sardá – € 125

 

Schiesser – € 29,95

Ook gepast in het openbaar

Weet je nog niet goed wat de plannen zijn en wil je niet voor verrassingen komen te staan? Draag dan een badpak dat evengoed een body had kunnen zijn. Een short of rokje erover en niemand heeft door dat jij volledig klaar bent om in het zwembad te springen. Bij het andere geslacht heeft een langere zwemshort met een T-shirt erop hetzelfde effect.

Mr.Bowmont – € 69
Miradonna – € 139

 

Wild waterplezier

Niks zo vervelend als het water induiken en een bovenstuk of zwembroek die gaat vliegen! De oplossing voor heren? Een model met een elastiek die je kan aantrekken en voor je plons nog eens stevig kan vastbinden. En de dames? Die opteren bij een ritje van de waterglijbaan best voor een bikinitop die je stevig kan vastmaken met een sluiting, ook aan de schouderbandjes.

Beachlife: zwembroek met aansnoerkoord – € 49,95
bikinitop – € 49,95 • bikinibroekje – € 27,95

 

 

 

 

DELEN