Donuts… Oh wat een lekkernij! Wist je trouwens dat je met dit heerlijk tussendoortje ook heel creatief kan zijn? Heb je bijvoorbeeld al eens gehoord van een donut wall? Of misschien van een freakshake? Hieronder ontdek je donuts in alle vormen en maten!

Keep it classy

De ringvormige donut met een heerlijke laag glazuur valt bij iedereen wel in de smaak. Er bestaan echter ook donuts zonder gaatje in het midden. Aan de smaak verandert het niet veel, maar het is gek om te zien!

We weten natuurlijk allemaal dat het oog ook wat wilt. Zo kan je net zo creatief zijn met de afwerking van je donut. Probeer eens een speciale kleur of smaak van glazuur of werk met fruit en noten. Je gaat je niet meer kunnen inhouden, zo lekker zullen je donuts eruitzien!

Donuts in alle vormen en maten

Freakshakes

Een explosie van zoetigheid, we weten het, maar af en toe mag dat! Een freakshake is eigenlijk een milkshake gone wild. Het is een gewone milkshake die afgewerkt wordt met een donut en nog vele andere zoetigheden. Vaak wordt het glas eerst chocoladeproof gemaakt, zodat je een mooi effect krijgt wanneer de milkshake erin wordt gegoten. De donut gaat daarna rond het rietje en dan laat je je best volledig gaan! Gebruik suikerspin, zuurtjes, slagroom, oreo’s… Met een freakshake kan je niets fout doen. Alleen er te veel van eten, met buikpijn achteraf als gevolg…

Donuts in alle vormen en maten

Donut wall

De donut wall hoort zeker op het lijstje van donuts in alle vormen en maten thuis, want het is een pronkstuk dat vaak op bruiloften of andere evenementen wordt gebruikt om het dessertbuffet wat op te fleuren. Het is eigenlijk heel simpel, want deze muur bestaat uit een houten of kunststoffen plaat, waar staven insteken. Hier kan je de donuts aan ‘ophangen’. Op deze manier zijn ze heel mooi en speciaal gepresenteerd en zullen ze zeker in de smaak vallen!

Donuts in alle vormen en maten