Vraag jij je ook wel eens af waarom die hamburger of nieuwe frisdrank er zo lekker uitziet in reclamespots? Daar kom je nu achter… Lees snel verder!

Techniek vereist

Er komt heel wat meer bij kijken dan je zou denken. Toch voor deze man uit New York. Hij specialiseerde zich in slow motion fotografie van eten en drinken. Met ingenieuze systemen komt hij tot een indrukwekkend resultaat. Daar is uiteraard heel veel precisie mee gemoeid. En af en toe krijgt hij zelfs hulp van een robot. Een ingenieuze operatie die uiteindelijk wel leidt tot een smakelijke reclamespot.

Simpele tips

Wil je zelf eens een leuke foto maken van je eten? Zorg dan voor natuurlijk licht, verse ingrediënten en een eenvoudige achtergrond. Je kan ook altijd attributen gebruiken om het plaatje op te fleuren. Wees niet bang om verschillende hoeken uit te testen. Zo kan je achteraf kiezen uit verschillende opties en zit er vast en zeker wel een foto bij die je kan bekoren!

In reclamespots wordt er af en toe ook wel eens overdreven. Met een van onze recepten ben je zeker dat je iets lekkers klaarmaakt!

Op de hoogte blijven van leuke nieuwtjes? Hou dan onze Facebookpagina in de gaten!