Wraps zijn lekker veelzijdig en passen ook perfect in de brooddoos. Deze pitawrap is dan ook weinig werk voor jou en lekker smullen voor je kinderen!  Maar ook de volwassenen zijn blij met zo’n heerlijke lunch… Dit recept is gelukkig ook nog eens supergemakkelijk. Zo heb je helemaal geen excuus meer voor een middagmaal waar je niet naar uitkijkt!

Ingrediënten

  • 100 g pitavlees
  • 1 tortillavel
  • Een handjevol ijsbergsla
  • 1 el maïs
  • 1/4 ui
  • 1 kleine tomaat
  • 1 wortel
  • Mayonaise
  • Peper en zout

Recept: pitawrap - Flashmagazine

Aan de slag!

  1. Bak het pitavlees en laat het volledig afkoelen.
  2. Snij de ijsbergsla in fijne reepjes, daarna de tomaat in blokjes en rasp uiteindelijk ook nog de wortel. De ui snij je in fijne halve ringen.
  3. Verwarm dan het tortillavel even in een warme pan. Beleg elke tortilla met de groenten die je eerder klaarmaakte. Leg er het vlees op en breng op smaak met mayonaise, peper en zout.
  4. Rol de tortilla stevig op, snij hem doormidden en dan is de wrap klaar voor de brooddoos. Heerlijk smullen!

Probeerde jij deze lekkere pitawrap of een van onze andere recepten zelf uit? Deel je resultaat dan met de hashtag #receptopmijnmaat en inspireer ook onze andere lezers. Wij zijn benieuwd! Voor andere leuke lifestyle op jouw maat kan je terecht op onze Facebookpagina