Gezond eten is essentieel als je slank, fit maar vooral een leuk leven wilt leiden. We staren ons dood op dieetmethodes en de meeste mensen hebben elke keer weer last van dat verschrikkelijke jojo effect. Onze guesteditor Tim Torfs helpt je er komaf mee te maken!

Een jojo effect? 

Jep, je kent het wel. Je viel net 5kg af maar na enkele weken zijn er alweer 6kg bij. Vreselijk! Maar hoe komt dat nu? Dat is simpel! Een dieet is altijd maar tijdelijk. Sommige diëten kunnen je inderdaad snel helpen om een paar kilo’s kwijt te raken. Maar laten we vooral eerlijk blijven. Als je van deze diëten af wilt en een slank leven wilt leiden, dan zal je toch een beetje moeite moeten doen. Je zult echt gezonder moeten gaan eten. Dit vergt normaal gesproken veel tijd en kennis. Want wat is de dag van vandaag nog gezond? Wat zijn gezonde recepten? En waar vind je al de producten die je nodig hebt?

Daarom coach ik verschillende BV’s en duizenden andere Vlamingen. Ik geef je een antwoord op al je vragen. Met veel passie zorg ik ervoor dat je super snelle resultaten op basis van gezond eten zult halen. Meer nog, je zal deze resultaten behalen zonder dat je shakes moet drinken of honger moet lijden.

 

Tim Torfs Tips

Ik geef je alvast enkele  “Tim Torfs Tips” mee…

  • Start je dag met een glas lauw water en vers citroensap.
  • Zorg voor kleur op je bord! Van rood naar groen en geel en oranje! Zo krijg je voldoende vitamientjes binnen!
  • Kies voor pure, onbewerkte producten.
  • Afvallen is een proces. Laat je dus altijd professioneel begeleiden.
  • Zorg voor variantie want enkel dan kan je je resultaat lang behouden.
  • Zondigen mag zeker een keertje, doe dit dan ook zonder schuldgevoelens.

 

Het succes van foodboxen

Ik ben helemaal fan van foodboxen. Zo een maaltijdbox is een enorm succes. Deze box doet al het werk voor je en is het nieuwe middel in de strijd tegen obesitas. Ik zeg het nog eens een keer: een gezonder product dan een onbewerkt product dat rechtstreeks van de teler afkomt, dat vind je niet. Deze gezonde producten steken in de maaltijdbox in combinatie met heerlijke recepten. Deze zijn uitgeschreven door iemand die als geen ander weet hoe ons lichaam werkt als we willen afvallen. Bovendien werd er ook rekening gehouden met de juiste hoeveelheid die we elke week nodig hebben. Zo voorkom je ook nog eens verspilling. Interesse in een foodbox? Kijk zeker eens op boxen.eurogijbels.be

 

https://www.timtorfs.be