Hoe leuk ze ook zijn, de feestdagen zijn wel een drukke periode. Ook op het werk zijn het nog de laatste loodjes om het jaar mooi af te sluiten. Heb je daarom nood aan een manier om eens volledig tot rust te komen? Wij vertellen je hoe je jouw hoofd helemaal kan leegmaken.

Ga de natuur in

Of het nu voor een wandeling is, om te mediteren of gewoon om ervan te genieten, de natuur ingaan is een goed idee. Zo profiteer je niet enkel van de frisse buitenlucht, maar verleg je ook je focus op de pracht rondom je in plaats van aan andere dingen te denken.

Je hoofd leegmaken doe je zo - Flashmagazine

Doe aan sport

Minimum 30 minuten bewegen per dag maakt een wereld van verschil voor je fysieke, maar zeker ook mentale gezondheid. Ga volledig op in je work-out en laat de rest los. Kan ook samen met je partner!

Je hoofd leegmaken doe je zo - Flashmagazine

Maak een tekening

Niet voor niks is kleuren voor volwassenen de laatste jaren aan het opkomen. Er bestaan verschillende kleurboeken met heel gedetailleerde tekeningen die het inkleuren ervan een uitdaging maken voor zij die al wat groter zijn.

Je hoofd leegmaken doe je zo - Flashmagazine

Laat je verwennen in de wellness

Een massage, gezichtsbehandeling, eventjes in de sauna… Gewoon een momentje voor jezelf. In de wellness kan je niet anders dan relaxen. Neem je partner of een vriend(in) mee en spendeer tegelijkertijd ook wat quality time.

Je hoofd leegmaken doe je zo - Flashmagazine

Neem een bad

Een heerlijk, warm bad kan echt deugd doen. Maak het gezellig met kaarsjes en geniet. Wel voorzichtig zijn! Vind je het maar saai? Neem er dan een boek bij.

Manieren om te ontspannen - Flashmagazine

Heb seks

Goed voor je relatie en om je hoofd leeg te maken. Door te vrijen sla je dus twee vliegen in één klap! Geef je over en geniet. De ideale manier om een drukke dag af te sluiten… of te starten!

Manieren om te ontspannen - Flashmagazine