Yes! De maand juli is van start gegaan dat wilt zeggen dat wij van Flash Magazine weer enkele super toffe guesteditors aankondigen. Maak je maar klaar voor een flinke portie tips & tricks voor een healthy lifestyle want niemand minder dan personal coach Franco Bitonti is onze nieuwe guesteditor!

Wij stellen voor Franco Bitonti…

Franco Bitonti is al meer dan 10 jaar werkzaam in de sport- en fitnessindustrie. Met een rijk verleden in boksen, triathlon, crossfit en krachttraining ademt deze man sport!

Een op maat gemaakte aanpak

Met zijn op maat gemaakte aanpak, heeft hij doorheen de jaren duizenden personen hun doelstellingen helpen te bereiken. Of het nu gaat om afvallen, meer energie krijgen, het voorkomen en/of herstellen van een blessure, … Franco’s inzet en dedicatie blijven steeds gigantisch groot voor zijn volgers. In zijn kantoor, voorzien van de nodige faciliteiten, begeleidt hij mensen naar een “Healthy Lifestyle”.
Franco zorgt ook voor persoonlijke trajecten, waarin je op verschillende locaties (thuis, buiten of op een sportschool) samen met hem aan de slag kan gaan.

Gezonde voeding blijft van groot belang

Alleen bewegen is natuurlijk niet zo effectief, zonder de juiste voeding. Alles begint met een gezonde levensstijl, waarin voeding een belangrijk aspect is van Franco’s coaching. Zijn trainingen zijn voorzien van voldoende variatie en plezier. Op deze manier blijf jij graag werken aan je doelstellingen en ga je met een voldaan gevoel terug naar huis! 💪🎯

Yes! Franco helpt onze lezers aan een perfecte body

Is jouw summerbody helaas nog niet helemaal on point? Wel… Het is nog niet te laat! Want deze maand geeft Franco zijn tips & tricks weg op Flashmagazine.be! De komende weken zal Franco onze lezers begeleiden naar een perfect lichaam en een energieke levensstijl. Wij zijn alvast benieuwd! Jij ook?